No to mamy niezłego konkurenta, Pan Tadeusz jest lepszy od niejednego z nasGazeta Współczesna pisze: W tej chwili, mimo podeszłego już wieku pan Tadeusz korzysta z komputera lepiej niż nie jeden uczony informatyk.

Moderator: Moderatorzy
No to mamy niezłego konkurenta, Pan Tadeusz jest lepszy od niejednego z nasGazeta Współczesna pisze: W tej chwili, mimo podeszłego już wieku pan Tadeusz korzysta z komputera lepiej niż nie jeden uczony informatyk.
Uczestniczy w akcjisp6huk pisze:Pan Tadeusz jest lepszy od niejednego z nas
Kod: Zaznacz cały
uczeń pierwszej klasy szkoły podstawowej przed monitorem spędza nawet kilka godzin dziennie. Korzystać z sieci nauczył się na lekcjach informatyki.
Miałem świetnego nauczyciela. Był wymagający, ale dzięki temu posługuję się teraz różnymi programami – mówi chłopak
Moim wielkim marzeniem jest
Miałem świetnego nauczyciela. Był wymagający, ale dzięki temu posługuję się teraz różnymi programami – mówi chłopak
Mój gostek od programowania strukturalnego i obiektowego ma 61 lat, a naprawdę zna się na rzeczy. Może to nie rekord, ale robi wrażenie szczególnie że spora grupa osób w tym wieku nosi moherowe berety i uważa internet za dzieło Szatana.marens pisze:Tak na poważnie, to znam jednego 70 latka który całkiem biegle korzysta z komputera.
Akurat to "super 70latek", nic dla niego nie robi 50km na rowerze po górach. Ja przejadę 40km po równym i mam dosyć...Blido pisze:Może to nie rekord, ale robi wrażenie szczególnie że spora grupa osób w tym wieku nosi moherowe berety i uważa internet za dzieło szatana
Za 20 lat zrobisz 20km i bedziesz mial dosyc.marens pisze: Ja przejadę 40km po równym i mam dosyć...
Akurat nie, bo sporo jeżdżę ale są pewne granice...Za 20 lat zrobisz 20km i bedziesz mial dosyc.