No i jeszcze pozostaje WiMax - też warto rozważyć.
Moderator: Moderatorzy
niestety muszę to potwierdzić, np. u mnie w godz. 18-23 nie da sie swobodnie korzystac z neta - 100-120kb/s w porywach 250kb/s - szał:) wyprobuj najpierw na prepaidzie, ja też skusiłem się opcją 45zł/10GB i teraz chetnie zrobię cesję tego internetu:) chociaż ostatnio zauważyłem że odblokowali u mnie rapida, hotfile itp. - niestety na tym szybkim necie nie pociągnę za wiele:/marens pisze:Będziesz żałował, nie chce mi się tematu rozwijać. Zastanów się dwa razy.
ZAMIEŃ SIĘ! Bo u mnie to czasem marzeniem jest prędkosc GPRSu.sszewczyk pisze:mnie w godz. 18-23 nie da sie swobodnie korzystac z neta - 100-120kb/s w porywach 250kb/s - szał:)
z tego co wiem w Łódzi szybkie technologie czemu mówisz o GPRS?Sundance_kid pisze:ZAMIEŃ SIĘ! Bo u mnie to czasem marzeniem jest prędkosc GPRSu.
Bo taką prędkośc potrafi u mnie Play osiągnąć.z tego co wiem w Łódzi szybkie technologie czemu mówisz o GPRS?
Akurat to we Wrocławiu jest normalne. Jeszcze pamiętam, jak w 12.2008 działało 1.1Mbitsszewczyk pisze:np. u mnie w godz. 18-23 nie da sie swobodnie korzystac z neta - 100-120kb/s w porywach 250kb/s - szał:)
Chodzi o to, że sieć jest zapchana do granic możliwości.Józek pisze:z tego co wiem w Łódzi szybkie technologie czemu mówisz o GPRS?
Nawet jakby nie obniżyli ci z trójki cen to nie sądzę że stracili by popyt;artureal pisze:A szkoda mi trochę Playa, bo dzięki niemu konkurencja w postaci polskiej, świętej, nietykalnej trójcy - musiała znacząco obniżyć ceny.
Bez modemuartureal pisze:No cóż, przy stawce 45zł za 10GB dla nowych klientów Play pozostaje bezkonkurencyjny
Z modemem jeśli jest się abonentem.marens pisze:Bez modemu
Tutaj tylko jest Play Online Extraartureal pisze:45zł za 10GB dla nowych
Hmmm, a ja tam bezkarnie słucham radia internetowego bedac na miescie za pomocą Symbianowego Nokia Internet Radio, nawet rzadziej zdarza się buforować na mieście jak w mej E51 mialem kartę Orange i tam pakiet internetowy.Sundance_kid pisze:[...]
Bo taką prędkośc potrafi u mnie Play osiągnąć.
Tak na prawdę do tego ma służyć internet komórkowy, jako uzupełnienie stacjonarnego. Jak jest w praktyce to wszyscy wiedzą.mrbartecki pisze: bez kabla to w teren albo na działkę - w domu zostałbym na kablu.
DJ1910 pisze:
Hmmm, a ja tam bezkarnie słucham radia internetowego bedac na miescie za pomocą Symbianowego Nokia Internet Radio, nawet rzadziej zdarza się buforować na mieście jak w mej E51 mialem kartę Orange i tam pakiet internetowy.