Witam mam taki problem posiadam internet orange free karte sim mam w modemie express card w laptopie mam druga karte sieciawą czy jest mozliwosc podlączenia konsoli Xbox 360 aby internet był w konsoli i mozna było się połączyc z xbox live
Z góry THX
varings pisze:czy jest mozliwosc podlączenia konsoli Xbox 360 aby internet był w konsoli i mozna było się połączyc z xbox live
Oczywiście, wystarczy do xklocka podłączyć AP w trybie client a na kompie z modemem udostępnić połączenie internetowe. Wojteks podał link do poradnika jak to zrobić. Innym rozwiązaniem jest router 3G.
Rowniez posiadam orange free ktorego uzywam na laptopie z systemem windows vista OEM i chcialbym za pomoca tego sprzetu polaczyc xbox'a 360 z siecia, jednak zupelnie nie wiem jak to zrobic, czy moglby ktos wytmumaczyc laikowi jak to zrobic?, uproscic/wyjasnic to co jest w poradniku ktory zalinkowal moderator w tym temacie.
Tam już nie ma co upraszczać, zrób kolejne kroki wg opisu (wcześniej połącz kablem konsole z laptopem) i powinno działać. W razie problemów/wątpliwości przy jakimś kroku pytaj.