Od 2 dnich mam necik przez Orange

Pozdrawiam
p.s.
APN Orannge:
orangeinternet
moze sie komus przyda

Moderator: Moderatorzy
Nie używałem WAP-u,Używałem telefonu właściwie jako modemu UMTS...W sheffield oraz w Leeds miałem ten komfort bycia w zasięgu...Prędkości niestety mierzone jakimś NeT Speed'em czy jakoś tak były na poziomie 800kb/s a w peaku do 1,5Mb/s w każdym razie nie było opóźnień dzięki czemu Skype z video (obustronnie) działał wzorowo...Niestety nie jestem w stanie wypowiedzieć się o innych telefonach niż te na których ja działałem ponieważ nie jestem ekspertem.Działałem na:Kartez pisze:Witam wszystkich jestem tu nowy jesli chodzi o zarejestrowanie ale od jakiegos czasu przygladam sie waszej dyskusji i tu wlasnie mam pytanie do kolegi Slavny.
1. z tego co rozumiem uzywasz lub uzywales w UK orangewap wiec prosze powiec mi jeszcze jakie transfery uzyskiwales, bo wydaje mi sie ze ja mam cos nie tak z moim polaczeniem strony wgrywaja sie bardzo ppowoli a sciagam pliki z predkoscia zedu 3-4 kb ?
2. Czy w taki sam sposob w Orange moge uzywac GPRS lub UMTS
czy dotyczy to tylko wapu?
3. W koncu czy jest jakas mozliwosc przyspieszenia tego polaczenia?
A co do telefonu to jestem bardzo szczesliwym posiadaczem motkii e 770v
Z gory bardzo dziekuje za pomoc
Dalszą część o MBR przenoszę tutaj -> http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=4574>Miti< pisze:MBR
nie wiem na jakim etapie jestes, moze to Ci sie przyda?
http://www.diydatarecovery.nl/mbrtool.htm
Dzieki za zainteresowanie raz jeszcze ale szukalem tej oferty za 25 f i jej nie widze nigdzie wiec mam prosbe do ciebie o linka, byc moze przeoczylem to>Miti< pisze: ciekawie wyglada oferta T-mobile za 25£ netto/ bez mozliwosci rozmow VOIP/ oczywiscie wszystko z nielimitowane z gwiazdka
a nie ma żadnych access pointów w zasięgu?ZiupeX pisze:Nikt nie chce mi pomoc.. a moze ludzie zagladajacy na tutaj nie sa w temacie ... CHODZI O PODLACZENIE SIE DO INTERNETU W ANGLII, BEZ KONIECZNOSCI PODPISYWANIA UMOWY Z OPERATOREM DOSTARCZAJACYM INTERNET ... NAJLEPIEJ JAKBY BYL TO INTERNET BEZPRZEWODOWY.!!!