Skype na telefon?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Skype na telefon?
Cześć. Na ferie wyjeżdżam na narty do Austrii i jak wiecie rozmowy za granicę i do Polski są drogie , płaci zarówno odbiorca jak i nadawca. Wpadłem na taki pomysł, czy jest możliwe zainstalowanie skype na telefonie (nokia n95) i wykonywanie rozmów głosowych do skype na przykład w Polsce. Z tego co czytałem to informują o czacie, a mnie interesują rozmowy. Czy jest to darmowe? może ktoś się wypowiedzieć w tej sprawie?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Skype na telefon?
Darmowe jeśli masz darmowe połączenie z internetem w telefonie (np. Hot Spot) i dzwonisz na Skypa.
-
- Stały użytkownik forum
Ja na n95 używam programy "fring" i działa skype (rozmowy głosowe) jak i inne komunikatory typu Live Massanger itp....karolusw22 pisze:Cześć. Na ferie wyjeżdżam na narty do Austrii i jak wiecie rozmowy za granicę i do Polski są drogie , płaci zarówno odbiorca jak i nadawca. Wpadłem na taki pomysł, czy jest możliwe zainstalowanie skype na telefonie (nokia n95) i wykonywanie rozmów głosowych do skype na przykład w Polsce. Z tego co czytałem to informują o czacie, a mnie interesują rozmowy. Czy jest to darmowe? może ktoś się wypowiedzieć w tej sprawie?
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
I to jest jedyna alternatywa pod symbiana, obsługuje protokół skajpa i działa bardzo przyzwoicie.Ja na n95 używam programy "fring" i działa skype (rozmowy głosowe) jak i inne komunikatory typu Live Massanger itp....