E169

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Czuher16
Użytkownik forum

E169

Post autor: Czuher16 »

Witam.
Przejde odrazu do sedna.Modem rozłącza się po czym nie można go znowu podłączyć.Przy próbie ponownego ustanowienia połączenia,dostaje komunikat o błędzie nr 633 modem lub dane urządzenie nie jest podłączone /lub ma złą konfiguracje(sprawdzałem,modem "znika" w systemie).Dioda od modemu cały czas się świeci ,tak jakby połączenie było ustanowione.Pomaga tylko restart.Po restarcie dostaje komunikat o błędzie windows Generic Host process for win32 services.Proszę o pomoc :)
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: E169

Post autor: ja.michal »

Jakiś problem z USB chyba. Sprawdź też ustawienia oszczędzania energii w managerze urządzeń (trzeba wyłączyć oszczędzanie dla modemu).
Zobacz ustawienia portów USB w biosie czy jakichś ustawień ręcznych nie ma przypadkiem.
Czuher16
Użytkownik forum

Re: E169

Post autor: Czuher16 »

ok.
Póki co poplokowałem porty programem wddc i od 30 min mam spokój :).Zobaczymy co bedzie dalej.Usb mało prawdopodobne ,sprawdzałem wszystkie wejscia czy może aby nie ma jakiegoś luzu,a zasilanie w normie.
ODPOWIEDZ