Witam,jako że ja jestem zielony w wybiearniu dobrego modemu...a takiego potrzebuje...bylbym bardzo wdzieczny jak by ktos znalazł np. na allegro czy na innej aukcji jakis dobry modem...bez simlocka(zebym mógł włożyć karte Iplusa) tak do 100zł
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony 2009-11-07, 11:00 przez Jarek7, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaco pisze:Ma być na USB czy PCMCIA lub ExpressCard,z wyjściem na antenę zewnętrzną ? Trochę za mało te 100zł. I w jakiej technologi chcesz tego używać.
Tak ma być na USB,dobrze było by jak wejscie na antenę sie znalazlo Co do 100 zł to wiem ze to dosc mało a IPLUS ma mi dopiero przyslac modem gdzies pod koniec listopada bo jakis tam problem mają..Co do technologi niech będzie ta najgorsza GPRS-EDGE...
Ostatnio zmieniony 2009-11-07, 11:13 przez Jarek7, łącznie zmieniany 2 razy.
Jarek7 pisze:a IPLUS ma mi dopiero przyslac modem gdzies pod koniec listopada bo jakis tam problem mają..Co do technologi niech będzie ta najgorsza GPRS-EDGE...
Masz widzę Nokię N73. To chyba wystarczy do końca listopada?
Przepraszam bardzo zagapiłem się....myślalem ze jest jeszcze październik....Modem mają mi przysłać 20-22grudnia.Co do tej Noki to mam ale internet strasznie zamula...zeby pobrac jakąs muzyke to sciąga sie z predkoscia 3-8kb/s to juz nawet taki modem za 100zł bedzie szybszy...a pozatym traci zasięg....są 4 kreski edge a za 15 sekund jest jedna kreska...
Myślę ze tak..sprawdzałem kiedys u siebie taki modem ZTE MF100(cos takiego) i pobieralo sie z predkoscia 15-25kb/s a modem był połozony przy biurku...a telefon jest ustawiony przy samym oknie i kiepsko chodzi...
Co do zmiany operatora to nie najlepiej to wygląda bo nikt niema blisko mojej miejscowosci nadajnika...najblizszy moze gdzies stad jest z 4-5 km odemnie...a pozatym mam juz podpisana umowe z Iplusem na rok...