SMS

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dnnet
Stały użytkownik forum

SMS

Post autor: dnnet »

witam
mam takie pytanko jaki program nadaje sie do wysyłania sms zamias aplikacji iplus bo tej nie używam a mam w abonamęcie 50 sms i szkoda je marnować
pozdrawiam
iplus comander edge
HP G6000-ATHLON X2 TK 57-HDD 120 GB-DDRII 3072-NVIDIA GEFORCE 7000M-VISTA HOME PREMIUM-HUAWEI B970 HSPA-400KB/s
Awatar użytkownika
sightt
Stały użytkownik forum

Re: SMS

Post autor: sightt »

wysylaj darmowe z gg badz eskimosa
Jaka jest szansa ?e trafisz w Du?ego Lotka? To proste 50 % Albo trafisz albo nie trafisz ;]
Awatar użytkownika
dnnet
Stały użytkownik forum

Post autor: dnnet »

ale chodzi mi o moje darmowe żeby je wysyłać a nie chce instalować aplikacji i plusa bo to szajs i dla czego nie wykożystać moich darmowych nic innego nie dadzą więc chce brać co moje
HP G6000-ATHLON X2 TK 57-HDD 120 GB-DDRII 3072-NVIDIA GEFORCE 7000M-VISTA HOME PREMIUM-HUAWEI B970 HSPA-400KB/s
Awatar użytkownika
SoNiC
Użytkownik forum

Post autor: SoNiC »

sightt pisze:wysylaj darmowe z gg badz eskimosa
Niebede zakladal drugiego takiego samego temtu poniewaz mam podobne pytanie ;) tyle ze ja chcialbym zapytac o cene. Mam program eSkiMoS R2 bo przez gg <font color="#FF00FF"><b>»»nie mogę««</b></font> wysylac smsow :/ i pakiet iPlus Simdata. Chcialbym sie dowiedziec ile ten program pobiera danych z netu zeby wylasc SMSa bo chcialbym wiedziec ile tak naprawde za to place i czy oplaca sie wysylac SMSy przez kompa na gprsie.
Sony Ericsson k300i + iPlus Simdata
Awatar użytkownika
pluskwa_skarzysko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: pluskwa_skarzysko »

ja rowniez uzywam simdaty i moge wysylac smsy poprzez gg,ale tylko do ORANGE...
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają ;)
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

W dedykowanej aplikacji dla mojej karty tak jak w podpisie można wysyłać i odbierać smsy.Testowałem i jest spoko.Mam też aplikację BCM i z niej również korzystałem.Testowałem je obie na karcie którą używam do normalnego uzytku ale w Erze.Jak włoże inną kartę napiszę o tym.
ODPOWIEDZ