Jesli to prawda zeby miec internet radiowy nie trzeba posiadac telfonu stacjonarnego to napiszcie wszystko co wiecie o tej usludze

Pozdrawiam.
Moderator: Moderatorzy
Jarek7 pisze:Jaki jest :
Szybki internet to tak jak kolega wyżej napisał. CDMA, WiFi, WiMAX (jeśli masz możliwość oczywiście). Jeśli jesteś w zasięgu sieci HSxPA to też net jest wystarczający....Jarek7 pisze:szybki internet
Tutaj to chyba nie można powiedzieć stabilne łącze, bo raz chodzi lepiej, a raz gorzej zależy od przeciążenia lub tego czy skończył Ci się limit czy też nie.Jarek7 pisze:ze stabilbym lączem
A tutaj o WiFi z tego tematuDemon pisze:WiFi
WiFi umożliwia umożliwia radiowy, bezpłatny dostęp do internetu a także jest obecnie wykorzystywane do budowania rozległych sieci Internetowych. Dostawcy usług internetowych umożliwiają użytkownikom wyposażonym w przenośne urządzenia zgodne z WiFi na bezprzewodowy dostęp do sieci. Jest to możliwe dzięki rozmieszczeniu w ruchliwych częściach miast obszarów nazywanych hotspotami. W wielu dużych miastach na świecie, znajdują się już setki miejsc, gdzie można uzyskać dostęp Internetu w ten sposób.
Netia chyba nie ma zasięgu w Lubelskim jak się nie mylęJo_gurt pisze:Ogólnopolski WiMAX to tylko Era i Netia.
W Lubelskim jest zasięg WiMAX'a Netii ale bardzo skromny, może chodziło Ci o Lubuskie ? Bo tam akurat Netia nie ma WiMAX'aProcio pisze: Netia chyba nie ma zasięgu w Lubelskim jak się nie mylę
Ciekawe, bo ja w Lublinie mamProcio pisze:Netia chyba nie ma zasięgu w Lubelskim jak się nie mylę
Gdzieś to sprawdzałem i była lista, ale nie widziałem tam woj. Lubelskiegosp6huk pisze:W Lubelskim jest zasięg WiMAX'a Netii ale bardzo skromny
Właśnie, w okolicachJo_gurt pisze:Ciekawe, bo ja w Lublinie mamAle fakt, że raczej w okolicach samego Lublina jest zasięg.
Zasięg Netia WiMAXProcio pisze: Gdzieś to sprawdzałem i była lista, ale nie widziałem tam woj. LubelskiegoJednakże mogłem się pomylić (chyba każdemu się zdarza
)
Łódzkie,Tuszynsp6huk pisze:A w jakiej miejscowości mieszkasz ?
A na tej stronie jest napisane:Jarek7 pisze:.to oznacza ze na 100000% jest u mnie ta usluga wimax a mieszkam 15km od łodzi..
teoretyczny zasięg nadajnika 12km