napisałem wiezy to firefox podkreslil wyraz a jak napisałem wierzy to wszystko jest ok

![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
A orientujesz się w jakiej technologii i na jakiej częstotliwości jest ta sieć? Bo jeśli WiFi 2,4GHz to nawet przy optycznej widoczności z tej odległości link będzie bardzo niestabilny. WiFi 5GHz powinno działać bez problemu.Jarek7 pisze:Jak ja mieszkam 4km od tego nadajnika to są szanse też na taki szybki internet ??
Jarek7 pisze:napisałem wiezy to firefox podkreslil wyraz a jak napisałem wierzy to wszystko jest okwięc Ty jogurt zrobiłes błąd
Nigdzie nie napisali w jaki sposób dostarczają Internet abonentom. Ale link do stacji mają niezły - ponoć wyłącznie światłowodyJarek7 pisze:Tutaj macie namiary na ten internet http://www.pai.net.pl/ind...d=147&Itemid=65
Przemyśl jeszcze raz sprawęJarek7 pisze:napisałem wiezy to firefox podkreslil wyraz a jak napisałem wierzy to wszystko jest okwięc Ty jogurt zrobiłes błąd
To coś cienko z kontaktem. Nie wróży to zbyt dobrze na przyszłość.Jarek7 pisze:probowlaem sie do nich dodzwonic lecz nie moge bo co chwile jest 'nie ma takiego numeru...'a jak wyslalem e-maila to czekam na odp ponad 4dni.Tutaj macie namiary na ten internet