Potrzebuję obejrzeć coś na pewnym portalu, który oferuje filmy tylko dla Amerykanów

Bardzo proszę o pomoc

Pozdrawiam
Moderator: Moderatorzy
Nie prawda. Nie wiem za bardzo czy coś mówić czy nie, więc podam ci tylko hasło do googlowania: proxyszyman12 pisze:to wystarczy zmienić DNS-y i po krzyku - czy to prawda??
Wiesz, tyle, że ja chcę zobaczyć tylko jeden film (a właściwie filmik), który trwa około 6 minut, więc inwestowanie kilkaset złotych raczej mi się nieopłacaja.michal pisze:Jak chcesz mieć dostęp i być widzianych jako komputer z USA to wykup sobie VPN w USA.Niestety kilka set zł miesięcznie wyjdzie.
Możesz jeśli jest publicznie dostępny.szyman12 pisze:Bo jesteśmy w Polsce i np. ja korzystam z proxy TEPSY i czy mogę legalnie korzystać z proxy z Chin, Austalii, USA?
Tak. I po to są po części takie serwery. Poczytaj też chociażby o TOR, który próbują za wszelką cenę zwalczyć władze chińskie.szyman12 pisze:z tego co przeczytałem to można zostać "anonimowym" w sieci.
Poczytałem i jak na razie testuje na postawionym wirtualnie XP... działa to nawet dobrze, ale czuć opóźnienia i zależność od danego węzła przesyłowegoJo_gurt pisze:Poczytaj też chociażby o TOR