Na szczęście chociaż BE nie ruszyli,ale pewnie to znowu ktoś konstruujący ofertę dał ciała,jak w przypadku tych rabatów typu abo 1,22 zł przez 4 miesiące w umowie rocznej z modemem

Moderator: Moderatorzy
Oferta była zbyt piękna...Patryk pisze:Na szczęście chociaż BE nie ruszyli,ale pewnie to znowu ktoś konstruujący ofertę dał ciała,jak w przypadku tych rabatów typu abo 1,22 zł przez 4 miesiące w umowie rocznej z modemem
Coś banglać nie chcemarens pisze:http://www.zasieg-orange.wp.pl/
Odkąd pamiętam w e-schopie była 1złmarens pisze: Aktywacja 61 zł w e-shopie
Tak samo,jak 64/32 to w rzeczywistości 64/64.raven18 pisze:16/16 to chyba nigdy nie przycinali, będzie 24/24
Będzie pracować.Chico pisze:Czy ktoś jest w stanie potwierdzić, że modem AnyData ADU-635 WA (z simlockiem Orange) będzie pracować z kartą Multimo?
Na największym polskim serwisie aukcyjnym - to chyba jedyna opcja.Chico pisze:gdzie można taki modem najlepiej nowy i bez simlocka kupić?
Te modemy są bez simlocków.Chico pisze:AnyData ADU-635 WA (z simlockiem Orange)
Nie wiem czy w Orange z automatu zwiększyli limity, czy kazdy musi dzwonić i oto poprosić w BOK'u ? Jeżeli z automatu podnosza dla kazdego numeru to jest szansa ,że i w Multomo będzie więcej . Ale nie koniecznie . A do BOKU'a Multimo nie ma co dzwonić z tym pytaniem , bo oni nic nie wiedzą . Nawet jak by limity się z automatu zmieniły w Orange i być może w Multimo to oni (Multimo) nawet by otym nie wiedzieli .Jak oni nawet nie wiedzą ,że na "ich" karcie SIM działają połączenia głosowe i SMSy .Byli zaskoczeniraven18 pisze:marens no gdzież? Dzwonić trzeba do orange.
Można by zadzwonić do multimo i pytać ale wątpię, mi się nie chce, pewnie nic nie będą wiedzieli i będzie im trzeba tłumaczyć co i jak
Świadczy to tylko o tej firmie...John82 pisze:Jak oni nawet nie wiedzą ,że na "ich" karcie SIM działają połączenia głosowe i SMSy
A przypomnę ,że ta usługa to jest dla Orange .Więc w Multimo nie musi nic zmieniać . Bo mamy umowy na 7GB . Kwestia jest tylko taka ,że Orange jakby zmieniło z automatu limity dla wszystkich numerow to jest szansa ,ża nasze numery także by się znalazły w tej puli . Ale to tylko teoria .raven18 pisze:No to dzwoń John24, masz już pewne doświadczenie![]()
U mnie przy średnim miesięcznym wykorzystaniu limitu rzędu 2-3GB nie ma sensu zwiększać jeszcze do 20GB.
A jak by tak zadzwonić do boku orange... kto wie jak wielki ... (nieporządek) tam mają z tym multimo.John82 pisze:Ja już dzwonilem do Multimo i pytałem czy nie slychac nic o zwiększeniu limitu .Uzyskałem odpwoiedx ktorej się spodziewalem ,że nic nie wiadomo na ten temat .
Bez przesady . Bo jak by się zoriętowali to było by to oszustwo i podszywanie się pod abonenta Orange, którym nie jest abonent Multimo . Więc odradzam .krystianb pisze:A jak by tak zadzwonić do boku orange... kto wie jak wielki ... (nieporządek) tam mają z tym multimo.
Ja czekam i czekam . I nie moge się doczekać . Podawano mi coraz inne terminy i jak nie mam tak nie mam . Potem przyślą za 3 mc z góry i płaćConan pisze:Czy ktoś już może dostał jakaś fakturę z Multimo?
Jak Wrocław to jest HSPA 7,2/2,0 i działa to nie najgorzej.Jo_gurt pisze:bodzio61, wyjaśnij w jakim celuI uzasadnij logicznie.