Play online 2 pytania
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Play online 2 pytania
Pierwsze pytanie: czy jest możliwość posiadania play online w telefonie??
Drugie pytanie: jeśli tak, to czy można też tą kartę wykorzystywać do innych usług telefonicznych(SMS-y, połączenia)
Drugie pytanie: jeśli tak, to czy można też tą kartę wykorzystywać do innych usług telefonicznych(SMS-y, połączenia)
Zawsze Szukam Tańszego Internetu 

- Blido
- Guru bezprzewodowy
Re: Play online 2 pytania
Tak, ale tylko do transmisji danych, bo Play Online nie obsługuje połaczeń głosowych.Excel38 pisze:Pierwsze pytanie: czy jest możliwość posiadania play online w telefonie??
Połączenia j.w, SMS-y można wysyłać.Excel38 pisze:Drugie pytanie: jeśli tak, to czy można też tą kartę wykorzystywać do innych usług telefonicznych(SMS-y, połączenia)
-
- Stały użytkownik forum
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Są jeszcze telefony typu dual-sim, można włożyć kartę Play Online i jakąś taryfę głosowąExcel38 pisze:Szkoda, są fajne oferty.

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Blido, tylko problem jest bo (z tego co patrzyłem m.in. na Samsungi) to nie ma 3G w modelach dual sim. Do tego jest tylko GPRS.
-
- Stały użytkownik forum
Nie mam pieniędzy żeby trzymać na aktywności 2 karty sim. Tymbardziej nie mam pieniędzy żeby zmieniać telefon, a jeszcze bardziej na telefon nie sony ericssonowski.Blido pisze: Są jeszcze telefony typu dual-sim, można włożyć kartę Play Online i jakąś taryfę głosową

-
- Początkujący użytkownik forum
Ale nikt nie mowi,żeby mieć cały czas 2 aktywne karty sim,telefony tego typu nie są wcale takie drogie,a akurat w Twoim przypadku to dobre rozwiązanie.
Jaką kwotę nmożesz na to przeznaczyć?
Jaką kwotę nmożesz na to przeznaczyć?
<ciach>
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Przeczytaj najpierw choć z minimalnym zrozumieniem poprzednie posty w tym wątkuOkazjoneoPL pisze:Ale nikt nie mowi,żeby mieć cały czas 2 aktywne karty sim
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Stały użytkownik forum
Jak dwie to muszą być aktywne, bo ja jednoczesnie z internetu korzystam i dzwonię, więc czemu mówisz że nie muszę mieć dwóch aktywnych, chyba że tak jak mówi user wyżej nie czytałeś wcześniejszych postówOkazjoneoPL pisze:Ale nikt nie mowi,żeby mieć cały czas 2 aktywne karty sim...

-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Wydaje mi się, że korzystniejsze byłoby skorzystanie z pakietów Internetowych Play Fresh - 500 MB za 15 zł, 1 GB za 25 zł i 2 GB za 40 zł. Nieco drożej, ale za to z usługami głosowymi, z zasięgiem HSDPA oraz EDGE.
-
- Stały użytkownik forum
No właśnie to akurat wiem, ale dlatego że play online ma lepsze pakiety to dlatego się pytam.adamos22 pisze:Wydaje mi się, że korzystniejsze byłoby skorzystanie z pakietów Internetowych Play Fresh - 500 MB za 15 zł, 1 GB za 25 zł i 2 GB za 40 zł. Nieco drożej, ale za to z usługami głosowymi, z zasięgiem HSDPA oraz EDGE.
Dobra już wiem że nie będę mógł mieć jednoczesnie usługi dzwonienia i internetu w playonline, ale macie coś jeszcze do dodania ??

-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
W Play Online na kartę nie można wysyłać SMS-ów, za wyjątkiem kodów USSD - m.in. doładowanie i sprawdzanie stanu konta.