problem z download, play online, huawei E156g
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: problem z download, play online, huawei E156g
Panowie- nic koniec narzekania. Proponuję stworzyć taką e-petycję jakie np się tworzyło gdy polacy chcieli mieć xbox live.
Stwórzmy taką i zacznijmy rozsyłać po użytkownikach, różncych for, gdzie inni abonenci netu Play mają także tego typu kłopoty. Zbierzmy wszystkie przypadki wreszcie do kupy i w sile "iluś tam chłopa" przedstawmy w końcu w play.
Na moje zgłoszenie serwisowe nadal nie odpowiadają pomimo mojego kilkukrotnego przypomnienia, iż czekam grzecznie n a odpowiedź.
Więc- jestem za petycją.
P.S Jak ktoś uważa , że to nie jest dobre rozwiązanie- niech nie pisze niczego, bez argumentacji jakie to <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font>- szkoda naszego czasu.
pozdrawiam serdecznie- elgato
EDIT: szanowna administracja raczy wybaczyć, ale nie przypominam sobie bym Kogokolwiek w niniejszym poście który edytowaliście obraził !
Za wykrzykniki też edytujecie?? Chyba że macie na forum konkurs: kto więcej postów edytuje- to rozumiem.
Stwórzmy taką i zacznijmy rozsyłać po użytkownikach, różncych for, gdzie inni abonenci netu Play mają także tego typu kłopoty. Zbierzmy wszystkie przypadki wreszcie do kupy i w sile "iluś tam chłopa" przedstawmy w końcu w play.
Na moje zgłoszenie serwisowe nadal nie odpowiadają pomimo mojego kilkukrotnego przypomnienia, iż czekam grzecznie n a odpowiedź.
Więc- jestem za petycją.
P.S Jak ktoś uważa , że to nie jest dobre rozwiązanie- niech nie pisze niczego, bez argumentacji jakie to <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font>- szkoda naszego czasu.
pozdrawiam serdecznie- elgato
EDIT: szanowna administracja raczy wybaczyć, ale nie przypominam sobie bym Kogokolwiek w niniejszym poście który edytowaliście obraził !
Za wykrzykniki też edytujecie?? Chyba że macie na forum konkurs: kto więcej postów edytuje- to rozumiem.
Ostatnio zmieniony 2009-12-06, 10:38 przez elgato, łącznie zmieniany 1 raz.
live is short - play more..... XBOX
-
- ### BAN ###
Myślę, że na forum dużo się mówi o tej sieci, bo w tej chwili jest ona jedną z najlepszych w Polsce
Była była najlepsza, teraz jest najgorsza.
Co ty nie powiesz szczęściarzu?! Ja wymieniłem i dalej to samo.Wymieniłem kartę sim na nową w salonie Playa i wszystko śmiga jak należy.
I próbujesz nam wmówić, że nagle jednego dnia tysiącom użytkowników sieci PLAY w całej Polsce wysiadły karty? Karty które otrzymywali nie jednego dnia, ale często w odstępie ponad jednego roku!
Gdy czytam co piszesz odnoszę wrażenie, że jesteś pracownikiem PLAY. Hm...

- grzegorzTST
- Stały użytkownik forum
ChciałbymCB_reaktywacja pisze:Gdy czytam co piszesz odnoszę wrażenie, że jesteś pracownikiem PLAY. Hm...![]()

grzegorzTST
-
- ### BAN ###
Też bym się tak tłumaczył...
Przejrzyjcie swoje zgłoszenia na https://24.playmobile.pl
Moje wszystkie dotyczące awarii usunięto a wróciło jedno z marca tego roku dotyczące poprawienia adresu e-mail.
A przepraszam... zauważyłem że zgłoszenia przypisywane są do konkretnego numeru telefonu. Już się oburzyłem, że Play znów coś namieszał na swoją korzyść.
Moje wszystkie dotyczące awarii usunięto a wróciło jedno z marca tego roku dotyczące poprawienia adresu e-mail.
A przepraszam... zauważyłem że zgłoszenia przypisywane są do konkretnego numeru telefonu. Już się oburzyłem, że Play znów coś namieszał na swoją korzyść.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Tak, sprawdzaliśmy u operatora.witek21 pisze:Do ADMINISTRATORA: Czy miał pan potwierdzenie że ten pan co podawał się za pracownika play rzeczywiście był tym za kogo sie podawał
Grunt to spiskowa teoria dziejów Panie Cyfrowy Baron.CB_reaktywacja pisze:Co do wypowiedzi moderatorów i administratora to dobitnie już pokazali, że trzymają stronę operatora PLAY
Za zdublowane konta ban na drugie. Proszę czytać regulamin i się do niego stosować.
Ponieważ wątek nic już nie wnosi zamykamy.
Pozostawię to bez komentarza.CB_reaktywacja pisze:Możliwe, że forum jest przez PLAY sponsorowane
Jak tylko były problemy ze Sferią, to oni nas sponsorowali, potem Plus, potem Orange.
Teraz zaczną się problemy w np. EraWimax i to oni będa nas sponsorować

Śmiać się chce od takich przypuszczeń urażonych klientów, którzy widzą tylko swoją rację... Zupełnie jak w pewnym filmie
Robisz bałagan na forum wietrząc wszędzie spisek, obrażasz innych a potem się dziwisz, że wątek jest przenoszony do HP. A teraz będzie zamknięty.CB_reaktywacja pisze:Najpewniej wątki poświęcone PLAY w końcu znikną z tego forum, przykładem niech będzie przeniesienie ich do HP.
Wszystko dlatego, że ludzie tacy jak Ty nie potrafią merytorycznie rozmawiać tylko obrażają każdego dookoła.
Dlatego podziękujcie CB_reaktywacja, vel Cyfrowy Baron za zamknięcie wątku.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.