Laptop 486 i internet poprzez komorke??
Moderator: Moderatorzy
- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Laptop 486 i internet poprzez komorke??
a jakby zainstalowac jaka starsza wersje gg??bo chyba pierwszym komunikatorem bylo ICQ...?? moze by tego jakas stara wersje zalatwil...
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają 

- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Ja używam gg 6.1 bo mi sie to nowe nie podoba, te kulki tłuste, blee. Jest w nim już telefon ale chyba nie zabiera tyle pamięci i zasobów systemowych.
pozdrawiam, magmike
- crow6
- Stały użytkownik forum
Jesli chcesz szybkiego klienta GG to zostaw Gadu-Gadu. W sieci jest kilka roznych alternatywnych klientow. Poszukaj czegos (google) ze statycznymi (nie animowanymi!) emotami albo <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> bez - sa szybsze i mniejsze...
- Curunir
- Stały użytkownik forum
Tu macie stronke domowa UniCom'a:
http://sadysta.ath.cx/projekty/unicom/
Programik w sumie prosty i nie sądze by miał duże wymagania. GG 7 zajmuje czasami 20 lub więcej mega pamieci (sic!) tymczasem UniCom po całym dniu działania zajmuje mi w tym momencie 10 i to z włączonymi bajerami typu przezroczystość itp.
http://sadysta.ath.cx/projekty/unicom/
Programik w sumie prosty i nie sądze by miał duże wymagania. GG 7 zajmuje czasami 20 lub więcej mega pamieci (sic!) tymczasem UniCom po całym dniu działania zajmuje mi w tym momencie 10 i to z włączonymi bajerami typu przezroczystość itp.
Internet is my world, Unix is my home, Bimmer is my ride.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ja zamiast GG polecam Mirandę i wtyczkę do GG do niej.
Zabiera mniej zasobów i jest szybsza....
Zabiera mniej zasobów i jest szybsza....
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.