SE GC 75e :/ hELP prosze o porady :/...

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Queen2

SE GC 75e :/ hELP prosze o porady :/...

Post autor: Queen2 »

czy znacie jakies sposoby na poprawe jakosci funkcjonowania tego modemu ?? problem jest taki ze niby nie przerywa ilosc kresek jest na max ale nie moze <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> serwera pingi nie działają i <cenzura> trzeba wyjąć i włożyc karte :/ by znowu działała przez 30min :/ <mam laptopa z prockiem AMD dokładnie to ACER aspire 3003wlmi > napiszcie cos bo czytam te posty i wynika z tego ze wszyscy maja problem z tym modelem ale nigdzie nie ma porad <moze to nie wina modemu tylko mojego usługo dawcy ORANGE> ????????
Szadzik
Mistrz bezprzewodowy

Re: SE GC 75e :/ hELP prosze o porady :/...

Post autor: Szadzik »

Queen2 pisze:czy znacie jakies sposoby na poprawe jakosci funkcjonowania tego modemu ?? problem jest taki ze niby nie przerywa ilosc kresek jest na max ale nie moze <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> serwera pingi nie działają i <cenzura> trzeba wyjąć i włożyc karte :/ by znowu działała przez 30min :/ <mam laptopa z prockiem AMD dokładnie to ACER aspire 3003wlmi > napiszcie cos bo czytam te posty i wynika z tego ze wszyscy maja problem z tym modelem ale nigdzie nie ma porad <moze to nie wina modemu tylko mojego usługo dawcy ORANGE> ????????
Sony-Ericsson zastrzega sobie prawo do tego, że z AMD może nie działać poprawnie każdy modem PCMCIA produkowany przez SE.
Back to the Future ;)
osa2

Re: SE GC 75e :/ hELP prosze o porady :/...

Post autor: osa2 »

Szadzik pisze:
Queen2 pisze:czy znacie jakies sposoby na poprawe jakosci funkcjonowania tego modemu ?? problem jest taki ze niby nie przerywa ilosc kresek jest na max ale nie moze <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> serwera pingi nie działają i <cenzura> trzeba wyjąć i włożyc karte :/ by znowu działała przez 30min :/ <mam laptopa z prockiem AMD dokładnie to ACER aspire 3003wlmi > napiszcie cos bo czytam te posty i wynika z tego ze wszyscy maja problem z tym modelem ale nigdzie nie ma porad <moze to nie wina modemu tylko mojego usługo dawcy ORANGE> ????????
Sony-Ericsson zastrzega sobie prawo do tego, że z AMD może nie działać poprawnie każdy modem PCMCIA produkowany przez SE.
Te problemy zdarząją sie nie tylko uzydkowniką AMD, takie same problemy mialem ja na procesorze INTEL. Spróbuj odinstalować oprogramowanie (od modemu) i zainstalować od nowa u mnie to poskutkowało.
ODPOWIEDZ