Moderator: Moderatorzy
Sony-Ericsson zastrzega sobie prawo do tego, że z AMD może nie działać poprawnie każdy modem PCMCIA produkowany przez SE.Queen2 pisze:czy znacie jakies sposoby na poprawe jakosci funkcjonowania tego modemu ?? problem jest taki ze niby nie przerywa ilosc kresek jest na max ale nie moze <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> serwera pingi nie działają i <cenzura> trzeba wyjąć i włożyc karteby znowu działała przez 30min
<mam laptopa z prockiem AMD dokładnie to ACER aspire 3003wlmi > napiszcie cos bo czytam te posty i wynika z tego ze wszyscy maja problem z tym modelem ale nigdzie nie ma porad <moze to nie wina modemu tylko mojego usługo dawcy ORANGE> ????????
Te problemy zdarząją sie nie tylko uzydkowniką AMD, takie same problemy mialem ja na procesorze INTEL. Spróbuj odinstalować oprogramowanie (od modemu) i zainstalować od nowa u mnie to poskutkowało.Szadzik pisze:Sony-Ericsson zastrzega sobie prawo do tego, że z AMD może nie działać poprawnie każdy modem PCMCIA produkowany przez SE.Queen2 pisze:czy znacie jakies sposoby na poprawe jakosci funkcjonowania tego modemu ?? problem jest taki ze niby nie przerywa ilosc kresek jest na max ale nie moze <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> serwera pingi nie działają i <cenzura> trzeba wyjąć i włożyc karteby znowu działała przez 30min
<mam laptopa z prockiem AMD dokładnie to ACER aspire 3003wlmi > napiszcie cos bo czytam te posty i wynika z tego ze wszyscy maja problem z tym modelem ale nigdzie nie ma porad <moze to nie wina modemu tylko mojego usługo dawcy ORANGE> ????????