Płacze i żale odcinek 2
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Płacze i żale odcinek 2
Pobieranie plików jest już prawidłowe, a ten z którym miałem problem dziś w nocy ściągnąłem bez żadnego zamrożenia.
-
- Początkujący użytkownik forum
Do łączenia polecam program AutoConnect. Po starcie systemu od razu łączy a jak zerwie to ponownie łączy.Barti pisze:Ech wymiękam przy tym operatorze. Najpierw był problem z modemem wiec wymieniłem na nowy, następnie tak jak większość użytkowników miałem problem z pobieraniem plików tzn z tzw. zamrażaniem downloadu, a teraz na deser zrywa mi połączenie.
-
- Pracownik operatora
Tomekm91,
napisz do mnie pw z informacjami kiedy u Ciebie zaczął się problem, numer Play Online'a, oraz hasło abonenckie.
napisz do mnie pw z informacjami kiedy u Ciebie zaczął się problem, numer Play Online'a, oraz hasło abonenckie.
-
- Stały użytkownik forum
Mi raz się popsuły połączenia modemu w komputerze i jak chciałem podłączyć mój sony ericsson jako modem to nie mogłem połączyć przez program, więc połączyłem przez start>połącz z... I połączyło przez CSD i liczyło za czas, za kilka minut nie świadom tego pociągnęło mi całą kasę z konta, miałem szczęście że miałem 7.44 na koncie bo wcześniej chciałem doładować za 30, a tyle nie chciałbym stracić, więc tylko dziękowałem bogu że to tylko 7.44, a nie 37.44.
Zawsze Szukam Tańszego Internetu 

-
- Użytkownik forum
play4you1, Zdecydowanie jest poprawa po usunięciu awarii. Ale niestety nadal występują sporadyczne błędy z zanrożeniem. W czoraj np. podczas uktualizacji ubuntu zatrzymało się, na szczęście linux pozwala na anuluj i aktualizuj- zaczyna pobierać od przerwanego uptada. Nie bede zgłaszał reklamacji bo nie bawi mnie cyrk z podawaniem wszystkich detali w momencie wystąpienia problemu. Mam nadzieje że nie będzie gorzej, i że na widows update nie pojawią się jakieś opasłe kabeki. Nie mam złudzeń że operator oprócz zdobywania nowych klientów poprawi jakośc tym starym, nadal są momenty kiedy strony ładują się z zawrotną predkością 800-1200b/s, nie pomyliłem 1,2kb/s. Youtube wieczorem to nawet nie warto próbować, czyli pozostaje Opera i turbo na max i jako tako chodzi.