Ankietowe badania naukowe-psychologia-zaproszenie
Moderator: Moderatorzy
Witaj!
Zapraszam do wypełnienia krótkiego zestawu kwestionariuszy w ramach badań naukowych dotyczących samopoczucia Internautów.
To dla nas bardzo ważne, żeby poznać Twoje opinie.
Wypełnienie całej ankiety zajmuje około 10 minut.
Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią przed udziałem w badaniu niezbędna jest zgoda twoich rodziców.
Bardzo dziękujemy za czas i wsparcie naszych badań. Kliknij poniższy link, aby przejść do ankiety:
http://bad.questionpro.com
Link do raportu z badań zostanie umieszczony na forum, po ich zakończeniu i opracowaniu wyników.
dr Łukasz Kaczmarek
Instytut Psychologii
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza
e-mail: [email protected]
PS. Przepraszam użytkowników FORUM, jeśli umieściłem post w niewłaściwym miejscu i proszę moderatorów o ewentualne przesunięcie go do odpowiedniego działu.
Witaj!
Zapraszam do wypełnienia krótkiego zestawu kwestionariuszy w ramach badań naukowych dotyczących samopoczucia Internautów.
To dla nas bardzo ważne, żeby poznać Twoje opinie.
Wypełnienie całej ankiety zajmuje około 10 minut.
Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią przed udziałem w badaniu niezbędna jest zgoda twoich rodziców.
Bardzo dziękujemy za czas i wsparcie naszych badań. Kliknij poniższy link, aby przejść do ankiety:
http://bad.questionpro.com
Link do raportu z badań zostanie umieszczony na forum, po ich zakończeniu i opracowaniu wyników.
dr Łukasz Kaczmarek
Instytut Psychologii
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza
e-mail: [email protected]
PS. Przepraszam użytkowników FORUM, jeśli umieściłem post w niewłaściwym miejscu i proszę moderatorów o ewentualne przesunięcie go do odpowiedniego działu.
- grzegorzTST
- Stały użytkownik forum
Re: Ankietowe badania naukowe-psychologia-zaproszenie
Jeśli chcesz przeprowadzać takie ankiety, to powinieneś się najpierw dogadać z Administracją forum. Umieszczanie ankiet bez zgody właściciela forum jest karalne. Zapewne czerpiesz korzyści z tego, iż ktoś wypełni ankietę, więc lepiej ją sam usuń bądź dogadaj się z jednym z Adminów forum.lukaczmarek pisze:Ankietowe badania naukowe-psychologia-zaproszenie
grzegorzTST
-
- Guru bezprzewodowy
barara bumgrzegorzTST pisze:Umieszczanie ankiet bez zgody właściciela forum jest karalne.

barara bum

http://www.google.pl/search?q=Ankietowe ... =firefox-a
Spamer i tyle, jeszcze się podpisuje.
Tylko tyle go tu zobaczymy, a boty grasują i zbierają adresy e-mailowe.
- KrissTofferr
- Mistrz bezprzewodowy
IMHO, facet wygląda wiarygodnie w tym temacie.
Curriculum Vitae – Łukasz D. Kaczmarek - IP UAM
positive-psychology---the-science-of-becoming-happier
Wcześniej zamieszczał takie ankiety na polskich serwerach więc pozostaje upewnić się czy to na bad.questionpro.com to też jego akcja czy nie (albo czy do rejestracji na forum użył adresu w domenie amu.edu.pl).
Curriculum Vitae – Łukasz D. Kaczmarek - IP UAM
positive-psychology---the-science-of-becoming-happier
Wcześniej zamieszczał takie ankiety na polskich serwerach więc pozostaje upewnić się czy to na bad.questionpro.com to też jego akcja czy nie (albo czy do rejestracji na forum użył adresu w domenie amu.edu.pl).
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Ja tam z ciekawości wziąłem udział w ankieciemarens pisze:Spamer i tyle, jeszcze się podpisuje.

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Ja wypełniłam. I tak nie mam co robić a jak komuś się to przyda to czemu nie.