Programy P2P - zrywanie połączenia w iPlus
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Programy P2P - zrywanie połączenia w iPlus
Witam! Przeszukałem forum odnośnie programów p2p, ale mojego problemu one nie rozwiązują. Chodzi o to, że przy połączeniu w iplusie wszystkie programy p2p po kilku minutach ściągania rozłączają połączenie. To samo dzieje się w emule, bearshare, azzerus. Wie ktoś może dlaczego tak się dzieje?
NOKIA 6103 + bluetooth+ iPLUS = ?
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Programy P2P - zrywanie połączenia w iPlus
A jak u Ciebie z zasięgiem> Mi to trochę wygląda na słaby zasięg.KB pisze:Witam! Przeszukałem forum odnośnie programów p2p, ale mojego problemu one nie rozwiązują. Chodzi o to, że przy połączeniu w iplusie wszystkie programy p2p po kilku minutach ściągania rozłączają połączenie. To samo dzieje się w emule, bearshare, azzerus. Wie ktoś może dlaczego tak się dzieje?
Jaki modem? Masz tylko GPRS, czy EDGE, czy UMTS?
Back to the Future 

-
- Początkujący użytkownik forum
W domu mam GPRS (ściąganie ok 4 -5 kb/sek), bo mieszkam na wsi, ale gdy biorę laptopa do pracy, do miasta, to tam odbieram EDGE (download ok 10kb) ale i tu i tam się po ściągnięciu ok 3 minutach rozłącza się. W domu sprawdzałem jeszcze na drugim kompie, to jest to samo. Wykupiłem w plusie nawet publiczne IP i dalej nic. Może ktoś coś poradzi. Skanowałem kompa antywirusem i adware i nic nie dało.
NOKIA 6103 + bluetooth+ iPLUS = ?
-
- Mistrz bezprzewodowy
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Popatrz na podpis.Szadzik pisze:Nadal nie wiiem jaki masz modem.