Cs lagi nawet z botami...
Moderator: Moderatorzy
- Tomek7
- Stary wyga bezprzewodowy
Cs lagi nawet z botami...
Witam od tygodnia mam problem z cs-em.Otóż kiedyś grałem na różnych serwerach ping nie przekraczał 120 ale niedawno coś się zepsuło na tych serwerach mam pingi po 500 i wyżej co od razu mnie kickuje.W cmd ping nie przekracza 130.Nawet gdy włącze grę z botami to się tak tnie że szok.Robiłem reinstalkę,skanowałem różnymi spyware,system mechanic,nowe stery od grafy też nie pomogły 

- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Cs lagi nawet z botami...
Rozumiem że grasz przez sieć Play. Duże pingi to po prostu duże obciążenie sieci Play.Tomek7 pisze:od tygodnia mam problem z cs-em
Nie pomagam na PW!
- Tomek7
- Stary wyga bezprzewodowy
Ale to nie wina Play bo specjalnie zagrałem w Fifę 10 i grało się komfortowo to na bank ping nie przekraczał nawet tych 200, w CMD ping 120 przez dobre kilka minut .Ale jeszcze jak wczesniej pisałem gram z kompem to też gra się mocno tnie...Czyli wychodzi że coś jest z grą 

- Tomekm91
- Stały użytkownik forum
Załączyłem specjalnie dla Ciebie (hehe) CS-a przed chwilką i u mnie ping 100-300ms(i to jeszcze po limicie) na Play. Także nie wiem w czym może być problem. A tak nawiązując do CS-a , jak masz jakieś serwery na których można grać z pingiem 100-200ms to zapodaj jakbyś mógł tu, albo na PW, będę Ci bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Fort Minor & LINKIN PARK & Dead By Sunrise
-
- Mistrz bezprzewodowy
Możliwe. A jakiego patcha masz w CS' ie? Osobiście polecam v23 lub jakiś najnowszy (teraz wyszedł chyba v30 czy jakoś tak) Jeżeli to nie pomoże, to spróbuj przelecieć kompa ComboFixem, usunie to różnego rodzaju błędy z systemem o ile jakieś są... Możesz też spróbować pobrać Cs' a z innej strony. A i napisałeś jeszcze to:Tomek7 pisze:Czyli wychodzi że coś jest z grą
W takim razie może spróbuj na innych serwerach? Do wyszukiwania serwerów polecam Game-MonitorTomek7 pisze:kiedyś grałem na różnych serwerach ping nie przekraczał 120 ale niedawno coś się zepsuło na tych serwerach
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215