NET MONITOR 6230

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
qtek
Początkujący użytkownik forum

NET MONITOR 6230

Post autor: qtek »

Witam
Czy ktos moglby mi udostepnc program do wgrania na nokie 6230 lub podac adres skad moge sobie sciagnac to cudo.
Bo w moim miescie tylko jedna osoba w jednym punkcie gsm wiedziala co to jest i z czym to sie je :D ale gosc mowi ze sciaga ale cos sciagnac nie moze :?
Pozdrawiam
lidmar
Stały użytkownik forum

Re: NET MONITOR 6230

Post autor: lidmar »

ja juz chybaz 10 serwisow odwiedzilem w sprawie netmonitora ale oni tylko potrafia loga i dzwoniki nowe wgrywc a o netmonitorze to nie slyszeli
Ufo atakuje
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Ufo atakuje »

qtek pisze:Witam
Czy ktos moglby mi udostepnc program do wgrania na nokie 6230 lub podac adres skad moge sobie sciagnac to cudo.
Bo w moim miescie tylko jedna osoba w jednym punkcie gsm wiedziala co to jest i z czym to sie je :D ale gosc mowi ze sciaga ale cos sciagnac nie moze :?
Pozdrawiam
Z tego co słyszałem netmonitor w nokiach łatwo było uruchomić na starszych modelach.Ktoś tu uruchamiał to na 6020 i potrzebna była fachowa pomoc ( trzeba było wgrać specjalny soft). Z 6230 pewnie jest podobnie.
Nie wiem jak jest ze smartphonami z Symbianem. Czy tam jest jakaś aplikacja do tego?
Ostatnio zmieniony 2007-03-09, 20:13 przez Ufo atakuje, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Stos
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Marcin Stos »

Sam bym chetnie chciał miec NetMonitor'a u siebie :(
W starszych telefonach wystarczyło zmienić kilka bajtów w sofcie i NetMonitor się odblokowywał (zazwyczaj wgrywało sie drugi, który ktoś już ztuningował :D ) ale w tym (a to nie jest jeszcze najnowsza generacja) niestety trzeba już dogrywać NetMonitor'a do soft'a i nie widziałem jeszcze takiego zmodyfikowanego soft'a do N6230 w sieci :cry:
Nokia 6230 + DKU2 + iPlus
ODPOWIEDZ