Problem z option icon 2
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z option icon 2
Witam mam problem z option icon 2, urządzenie przez wiele lat działało bez szwanku.Ostatnio przy próbie połączenia przez bussines everywhere pisze Nie możesz nawiązać połączenia żaden z punktów dostępowych nie jest dostepny.Jeszcze urządzenie option icon jest niedostępne w trybie komórkowym.Bardzo proszę o pomoc.
-
Re: Problem z option icon 2
sprobuj podlaczyc icona do innego komputera;
ps aktualizowales moze aplikacje BE orange?
pozdrawiam
ps aktualizowales moze aplikacje BE orange?
pozdrawiam
-
Nie aktualizowałem orange. Spróbuje podłączyć do innego notebooka bo kiedys działał na innym acerze
.Mam jeszcze jedno pytanie ostatnio wychodziły komunikaty sms transfer pilków 1.5GB i od tego czasu o wiele stał się wolny wcześniej był 7.2mb/s a przed zepsuciem o wiele szybszy.
Dziekuje i życze wesolych świąt.
.Mam jeszcze jedno pytanie ostatnio wychodziły komunikaty sms transfer pilków 1.5GB i od tego czasu o wiele stał się wolny wcześniej był 7.2mb/s a przed zepsuciem o wiele szybszy.
Dziekuje i życze wesolych świąt.

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Oj chyba od niedawna masz internet mobilny. Dopadł Cie limit, są 2 rozwiązania tego problemu:adrian1389 pisze:.Mam jeszcze jedno pytanie ostatnio wychodziły komunikaty sms transfer pilków 1.5GB i od tego czasu o wiele stał się wolny wcześniej był 7.2mb/s a przed zepsuciem o wiele szybszy.
1. Cierpliwie czekać na nowy okres rozliczeniowy i bardziej oszczędzać transfer (zużywasz go na wszystko, łączenie z czytaniem tego forum)
2. Zmienić plan taryfowy na wyższy, niestety również trzeba czekać do kolejnego okresu, ale potem będzie więcej danych przy pełnej prędkości.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!