licencja GPRS bez limitu lub starsza niż 2 lata

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
assasyn
Użytkownik forum

licencja GPRS bez limitu lub starsza niż 2 lata

Post autor: assasyn »

Mam kilka pytań do ludzi, którzy mają licencję gprs bez limitu starszą niż 2 latka.

Czy operator (orange) zaoferował wam cokolwiek jeśli przedłużycie umowę?

pozatym chciałbym sie jeszcze dowiedzieć czy ktoś przesiadł sie w ramach tej oferty (niekoniecznie postępując zgodnie z umową) na umts i jak ocenia jego działanie,

pytam dlatego bo nie wiem czy czekać do lutego aż mi sie umowa skończy licząc, że z tytułu jej przedłużenia operator zaproponuje mi coś ciekawego, czy też poprostu wymienić sim na 3g i kupić sobie na własną rękę modem Globetrotter GT MAX i cieszyć sie szybkim netem za 60zł
wk26
Użytkownik forum

Re: licencja GPRS bez limitu lub starsza niż 2 lata

Post autor: wk26 »

Mam Licencje od marca 2004r. W tym roku skonczyla sie umowa terminowa. Nie przedluzalem celowo gdyz takiej opcji dzis nie otrzymam ( bez limitu ). W regulaminie mam zapis ze po okresie promocyjnym umowa przechodzi na czas nie okreslony.I tego sie trzymam. Kilka razy do mnie dzwonili z obecnymi ofertami lecz stanowczo odmowilem.W trakcie trwania umowy korzystalem z EDGE i nikt nie mial o to do mnie pretensji. Dwa miesiace temu wymienilem karte Sim na Usim i korzystam z UMTS. Takze nikt sie tym nie interesuje. Jako ciekawostke podam ze mam net i rozmowy na jednej karcie ( tak kiedys sprzedawano ta oferte w Vobisie ). Udalo mi sie przedluzyc abonament glosowy nie przedluzajac umowy na Licencje. Obecnie Orange traktuje moja Licencje jako usluge dodana i jesli ja nie zrezygnuje nic nie moga z tym zrobic. Umts w W-wie spisuje sie w miare dobrze o ile Orange nie ma awari a te zdarzaja co miesiac.
assasyn
Użytkownik forum

Post autor: assasyn »

dzieki :)
to mnie utwierdziło w przekonaniu zeby nie zwlekać i czym prędzej zasuwać do salonu aby mi sima wymienili :D
Awatar użytkownika
pluskwa_skarzysko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: pluskwa_skarzysko »

a czy jeszcze dostane licencje gprs?? gdziekolwiek? nowa oczywiscie...
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają ;)
dziadman
Użytkownik forum

Post autor: dziadman »

Nową oczywiście nie - coś takiego nie istnieje. W chwili obecnej oferta data orange to bussines everywhere (interes wszędzie :) ??) z limitami na przesyłane dane.
gram tak by by? ASem jak jan walczak
ODPOWIEDZ