Nowe modemy w iPlusie
Moderator: Moderatorzy
-
- Mistrz bezprzewodowy
Nowe modemy w iPlusie
iPlus wprowadza dwa nowe modemy z obsługą GPRS/ EDGE/ UMTS. Jeden na PCMCIA a drugi na USB.
Informacja
Informacja
Back to the Future 

- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Nowe modemy w iPlusie
Modemy ciekawe ale ceny jak zwykle.....kosmiczne.Czy PlusGSM kiedys zmniejszy <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> ceny modemow??lista dostepnych w iPlus nie jset za wielka,a ceny skutecznie odstraszają potencjalnych klientow...;/
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają 

-
- Użytkownik forum
patrzyłem na promocje w iPlusie i w Blueconnect: iPlus ma 9 modemów BC ma 7pluskwa_skarzysko pisze:Modemy ciekawe ale ceny jak zwykle.....kosmiczne.Czy PlusGSM kiedys zmniejszy <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> ceny modemow??lista dostepnych w iPlus nie jset za wielka,a ceny skutecznie odstraszają potencjalnych klientow...;/
a ceny podobne: 199 +vat za najdroższe, ale przy założeniu, że abo za iPlusa to 89+vat, a za BC 100+vat
P.S. iPlus przegrywa, bo nie ma Merlina na Express Card

E70 via USB
- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
a niemogli by zrobic tak jak jest z komorkami? ze za 1 zl mozna dostac kiepski modem przy niskim abonameccie?
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają 

-
- Stały użytkownik forum
W ramach uscislenia w erze za najdrozszy modem w 99 zaplacily sporo wiecej niz 199 zl... np za Option Icon trzeba 'dac' 299 netto w 99'tce.
To tylko w ramach uscislenia:)
To tylko w ramach uscislenia:)
Pozdrawiam
J?drzej Nowak
J?drzej Nowak
-
- Stały użytkownik forum
A modemu HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS nie wprawdzaja?
-
- Użytkownik forum
z tego co widzę to oba Huawei'e są "HSDPA ready", tak samo Merlin U740 i Oba UMTS'owe Optiony.baton pisze:A modemu HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS nie wprawdzaja?
E70 via USB
-
- Początkujący użytkownik forum
A mi sie wydaje, że w Plusie wyraźnie stawiają na Simdatę dlatego modemy i ich ceny mają klienta samego nakierować na właściwą dróżkę...
Ja z kolei dziwie się np. Erze, że odpowiednika Simdaty nie ma...
Ja z kolei dziwie się np. Erze, że odpowiednika Simdaty nie ma...
GlobeTrotter GT MAX
T-Mobile ale ?miga w Plusie :-)
Acer Aspire 3610
A na codzie? ... Neostrada :-)
T-Mobile ale ?miga w Plusie :-)
Acer Aspire 3610
A na codzie? ... Neostrada :-)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Już nie raz sugerowałem to przedstawicielom Ery, ale jakoś to do góry nie docierawitboj pisze:Ja z kolei dziwie się np. Erze, że odpowiednika Simdaty nie ma...

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.