Jest jakiś sposób na "odpracowanie warna"?
![:]](./images/smilies/splash.gif)

Moderator: Moderatorzy
Akurat ten temat to idealny sposób aby dostać drugi punkcik do kolekcjiProcio pisze:Jest jakiś sposób na "odpracowanie warna"?
Grzech trzeba odpokutować, ale to "wielki mistrz" decyduje kiedy zdjąć warnaProcio pisze:zawsze można było odpracować swój "grzech"
Tylko proszę nie traktować tego tematu jako spammarens pisze:Akurat ten temat to idealny sposób aby dostać drugi punkcik do kolekcji
Ale to był specjalny rodzaj banamarens pisze:Powiem Ci, że rok temu miałem bana a teraz mam animka - trzeba wiedzieć jak załatwić sprawę
Traktuj to jako żartProcio pisze:Tylko proszę nie traktować tego tematu jako spam
Poprzez udzielanie się na forum a później PW do BliSki'ego.Procio pisze:Chciałem się tylko dowiedzieć, gdyż mam 1 punkcik na koncie i chciałbym go w jakiś sposób "zamalować"
Przemox to odrębna sprawalubczyk pisze:Powiem Ci że nie jaki przemox.1 posiadał 2 ostrzeżenia i je odpracował (to że potem dostał bana to już odrębna sprawa)
Ma teraz więcej czasu na forum wielotematycznepaweliplus pisze:Przykra sprawa z tym Przemoxem ;0
Akurat ja zawsze staram się przestrzegać przepisów obowiązujących na forum, ale czasem zdarzy się, że nawet przez przypadek odejdzie się od tematu i wda się z dyskusję z innym użytkownikiem, no niestetypaweliplus pisze:Nie trzeba spamować , prosta sprawa
Wszystko się da, ale jakoś u nas się to jeszcze nie sprawdziło. Odpracowanie warnów było robione na siłę i niedbale.Procio pisze:Jest jakiś sposób na "odpracowanie warna"?
I to najlepsze rozwiązaniepaweliplus pisze:Nie trzeba spamować , prosta sprawa
Wyjąłeś mi to z klawiatury.marens pisze:Przemox to odrębna sprawa
Nie podlizuje siępaweliplus pisze:Procio, ty sie podlizujesz tak ?
Mimo wszystko wolałbym nie mieć żadnego.paweliplus pisze:No rozumiem , że się obawiasz , że masz 1 warna , ale to nie jest dużo , a jego instnienie nie przeszkadza Ci w korzystaniu z tegosz forum .
O ... hmm a wiesz co ja bym chciał ...Procio pisze:Mimo wszystko wolałbym nie mieć żadnego.