Problem ale nie wiem z czym... :/

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kamcio87
Początkujący użytkownik forum

Problem ale nie wiem z czym... :/

Post autor: kamcio87 »

Ostatnio założyłem sobie w domu internet bezprzewodowy za pomocą sprzętu Asmax ar 704g ma on wbudowany modem ADSL. Mój kłopot winika z tego że poparu minutach urzytkowania przestaje on chyba wysyłać informacje do komputera, ale bez względu czy podłączony jest on bezprzewodowo jak i za pomocą kabla sieciowego. Podczas sprawdzania dszybkości przesyłu zauwarzyłem że ping czasami wyskakuje UPŁYNOŁ LIMIT CZASU ŻĄDANIA prosze o pomoc bo nie wiem co mam z tym zrobić..................................
Awatar użytkownika
MaxFM
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Problem ale nie wiem z czym... :/

Post autor: MaxFM »

W tych ustrojstwach czesto sie tak działo. Aktualizuj firmware.
wolfek
Stały użytkownik forum

Re: Problem ale nie wiem z czym... :/

Post autor: wolfek »

Asmaxy są dobre ale mają swoje wady, czasem dokuczliwe czasem nie, mój AR-804u w przypadku braku zasilania na np. 2 sekundy już nie połaczy się z internetem. Minimum 5 minut musi upłynąć zanim można włączyć do zasilania i wtedy się synchronizuje z linią. ..... Te typy tak mają...
www.doladowania.kraczkowa.pl - Bezpieczne i szybkie do?adowanie Twojego telefonu
ODPOWIEDZ