Witam wszystkich, jezdze sam. ciezarowym po calej europie. W mojej pracy bardzo potrzebny jest mi internet do odbierania listow zamowien itp. Podpowiedzcie mi co zrobic aby taki internet w mojej ciezarowce posiadac.
Z gory bardzo dziekuje za wszelkiego rodzaju pomoc.
p.s nie jestem informatykiem, dlatego prosilbym o w miare zrozumiale wytlumaczenie zagadnienia.
Pozdrawiam SIERSCIUCH z SANOKA
jezdze sam. ciezarorym po europie, jaki internet
Moderatorzy: marcin, Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
jezdze sam. ciezarorym po europie, jaki internet
Ostatnio zmieniony 2010-01-08, 06:24 przez Siersciuch1987, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: jezdze sam. ciezarorym po europie, jaki internet
Albo internet satelitarny (drogi).
Albo komórkowy - ale wtedy musisz mieć albo na każdy kraj oddzielną kartę SIM. Albo jedną uniwersalną z dobrą taryfą (a o taką ciężko). Poczytaj to: Korzystanie z połączenia za granicą kraju - oferty operatorów zagranicznych
Albo komórkowy - ale wtedy musisz mieć albo na każdy kraj oddzielną kartę SIM. Albo jedną uniwersalną z dobrą taryfą (a o taką ciężko). Poczytaj to: Korzystanie z połączenia za granicą kraju - oferty operatorów zagranicznych
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Mistrz bezprzewodowy
A ja dorzucę jeszcze ten adres: http://prepaid-wireless-internet-access.wetpaint.com/
Krzysztof
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Siersciuch1987 w prawdzie nie na całym, ale na większości Europy będzie działać internet z sieci Three (irlandzkiego na pewno) bo brat też jeździ po europie i ma na abonament to.
WEuropie działa w ramach abonamentu w Danii, Irlandii, Włoszech, Austrii, Szwecji i UK.
WEuropie działa w ramach abonamentu w Danii, Irlandii, Włoszech, Austrii, Szwecji i UK.