WARCRAFT 3 jaki Ping
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
WARCRAFT 3 jaki Ping
Mam pytanie czy WARCRAFT 3 pójdzie na BATTLENETCIE w technologij cdma ? Jak gram w c.s 1.6 to mam średnio ping 100. Ktoś gra na takim pingu w WARCRAFT 3 ?
Ostatnio zmieniony 2010-01-04, 21:37 przez droga77, łącznie zmieniany 1 raz.
- KlonAdam
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: WARCRAFT 3 jaki Ping
World of Warcraft na HSDPA przy sądzę średnio zatłoczonym BTSie to działał normalnie bez żadnych rewelacji (problem sprawiały mi wizyty w miastach) CMDA jak wiem posiada jeszcze mniejsze pingi niż HSDPA choć stacje są bardziej zatłoczone. Więc powinno śmiało śmigać.
- paweliplus
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Przetestuj i zdaj nam relacje czy się da grać , jakie pingi...
Radiówka 5 Mb/s
ping ~ 20ms
ping ~ 20ms
-
- Mistrz bezprzewodowy
Moim zdaniem jakość grania w gry MMORPG zależy od sprzętu na jakim się gra... Ja grając w Cabal Online na EDGE z 512MB RAM miałem lekkie lagi, a teraz gdy dokupiłem RAM i mam 2GB to gram praktycznie bez lagów. Zobacz na TEJ stronie czy twój sprzęt zgadza się z wymaganiami, jeżeli tak w takim razie nie powinno być problemu z odpaleniem gry oraz lagami 

Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 

-
- Początkujący użytkownik forum
słuchaj ja gram w Warcraft'a 3 tylko że DoTA no i jest spoko żadnych problemów na polskich jak i zagranicznych serwerach.Nawet po przekroczeniu limitu nie występują lagi.
Bo życie jest po to żeby je przeżyć.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Procio, generalnie spowalniać będzie najwolniejszy element. Nie można powiedzieć, że zależy tylko od czegoś. Mając rakietę z 8 rdzeniami, GF GTX 295 i 16GB RAM i GPRS też za wiele nie podziałasz 

-
- Mistrz bezprzewodowy
No tak, ale z takim sprzętem to EDGE/UMTS, 3G powinno wystarczyćJo_gurt pisze:Mając rakietę z 8 rdzeniami, GF GTX 295 i 16GB RAM i GPRS też za wiele nie podziałasz

Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 

-
- Stały użytkownik forum
Mi chodziło o Warcraft III Reign Of Chaos Warcraft III Frozen Throne granie na necie .
Kiedyś grałem w Lineage 2 na cdem to nie miałem żadnych problemów . Tylko w mieście trochę się zacinało . Jak poszło mi MMORPG na takim necie to pójdzie strategia ? Chyba.
Kiedyś grałem w Lineage 2 na cdem to nie miałem żadnych problemów . Tylko w mieście trochę się zacinało . Jak poszło mi MMORPG na takim necie to pójdzie strategia ? Chyba.
Przepraszam za błędy
- KoD997
- Stały użytkownik forum
Ja dość często gram w Wara TFT na BN, pingi są w okolicach 72 ms, więc nie jest źle. Niestety nie można samemu zakładać gier, można albo wchodzić do innych, albo grać w klasyczne rozgrywki.
- Cari
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Mysle ze w miare konfortowo pownienes grac bo to jest MMO jak by to byl FPS jakis to juz gorsza sprawa 

-
- Stały użytkownik forum
I odpowiadam na swoje pytanie . Mam to grę oryginalną już więcej niż 1 miesiąc . Przy pierwszym odpaleniu BATTLENET to pobiera uaktualnienia Później nie pobiera przy następnych uruchamianiach . Po wykorzystanym transferze około 2 godzin . Jak się gra w opcjach rozpocznij grę i szybki start nie ma żadnych problemów czy grasz po południu czy w nocy nic nie zacina się . Trochę jest problemu w opcji własna gra . Jak nie masz już limitu to czasami jest ciężko ściągnąć jakoś mapę innych użytkowników . Wywalają z swojej gry. Możesz stworzyć własną grę ale nikt do ciebie się nie przyłączy (chyba orange coś blokuje ) Ping mam około 100 ms
Dzięki za odpowiedzi innych użytkowników
Dzięki za odpowiedzi innych użytkowników
Ostatnio zmieniony 2010-04-01, 05:40 przez droga77, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za błędy