Witam.
Przed momentem podłączyłem router do sieci, i bezprzewodowo laptopa. Ciekawi mnie opcja w panelu admina Wireless Statistic, bowiem są tam dwa elementy? Czy tak powinno być, czy może ktoś mi się wpiął?
W polu pojawia się mac address portu LAN i mac adres komputera podłączonego do poertu LAN - wg specyfikacji na http://naszasiec.pl/strona,pomoc,12.html
Mam jeden komp - laptop połączony wifi. Net chodzi bez problemu.
Jestem zielony w te sprawy, proszę o pomoc i odpowiedź.
Dziękuję.
router tp link wr340g
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: router tp link wr340g
Czy włączyłeś zabezpieczenie WPA2-PSK z długim niesłownikowym hasłem? Jeżeli nie to zrób to jak najszybciej.wolandex pisze:i bezprzewodowo laptopa
Nie pomagam na PW!
-
Tak zabezpieczenie tego typu WPA-PSK/WPA2-PSK jest i hasło niesłownikowe, trudne ze znakami specjalnymi.
CO dalej? Skąd ten drugi ID? Dziwne bo jeden ID na liście ma status AP-UP a drugi właśnie WPA2-PSK, natomiast w ustawieniach Wirrless jest WPA2-PSK.
CO dalej? Skąd ten drugi ID? Dziwne bo jeden ID na liście ma status AP-UP a drugi właśnie WPA2-PSK, natomiast w ustawieniach Wirrless jest WPA2-PSK.
Ostatnio zmieniony 2010-01-22, 22:14 przez wolandex, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Ten typ tak ma. Jedna pozycja to AP-UP a druga Twój komputer.wolandex pisze:CO dalej? Skąd ten drugi ID?
Nie pomagam na PW!
-
Ah, dziękuje bardzo 
Pozdrawiam. Już się martwiłem.

Pozdrawiam. Już się martwiłem.