Co o tym sądzicie? Co można w nim poprawić, co zmienić?
Chodzi głównie o MENU FAQ

Czekamy na Wasze opinie.
Moderator: Moderatorzy
Dzięki za pierwszy głosChris-Kr pisze:Obawiam się, że bez zmiany formuły, tej stajni Augiasza się nie uprzątnie
Tak, myślałem kiedyś o tym. Ale na obecnym etapie raczej mało możliwe przejście na coś takiego.Chris-Kr pisze:Rozwiązaniem byłoby utworzenie bazy wiedzy w oparciu o Wiki
Bo od tego są moderatorzyChris-Kr pisze:Obecna formuła forum uniemożliwia wprowadzania poprawek oraz aktualizowanie nie tylko cudzych postów, ale także nawet własnych
To już problem na inny temat niż FAQ. Krótko napisze tylko, że niestety musieliśmy takie kroki podjąć, bo niektórzy użytkownicy do tego nas zmusili.Chris-Kr pisze:ale także nawet własnych, jeśli tylko od momentu ich opublikowania minął tydzień
I nie mam nic przeciwko temu, uważam że w przypadku forum, to jest bardzo dobre rozwiązanie.BliSki pisze:Krótko napisze tylko, że niestety musieliśmy takie kroki podjąć, bo niektórzy użytkownicy do tego nas zmusili.
Mimo wszystko dodałem linka do spisu, może komuś się przyda.ja.michal pisze:masz pewność, że wszystkie APNy są poprawne?