Tworzenie nowego połączenia
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Tworzenie nowego połączenia
Witam,mam wielki problem i proszę o konkretne odpowiedzi.Otóż tak : aktualnie pisze z telefonu nokii n73,dzisiaj po poludniu zainstalowalem nowego windowsa xp . Chcialem połączyć sie z internetem , więc zacząlem robic nowe połączenie sieciowe,gdy juz skończylem chcialem połączyc sie z internetem a tu kicha
klikam na to zrobione połączenie i nic,zadnej reakcjii.Na pewno dobrze wszystko robię bo sprawdzałem na necie.Prosze bardzo o pomoc bo juz 5h z tym bojuje. Pzdr!

Ostatnio zmieniony 2010-01-25, 22:54 przez Grizzly, łącznie zmieniany 1 raz.
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Re: Tworzenie nowego połączenia
Sterowniki od telefonu są zainstalowane ?
-
- Stały użytkownik forum
Aaaa sterowniki..no tak wypadlo mi to calkowicie z glowy.Poprosze o link do sterownikow bo tak szukac na telefonie to ciezko
Żart = BAN
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Bez sterowników komputer nie widzi telefonu jako modemu. Nokia PC Suite z pewnością powinna wystarczyć. A więc wejdź na ten adres http://www.nokia.pl/pomoc-i-programy/op ... pobieranie zaznacz swój model telefonu,czyli N73, dalej masz Nokia PC Suite, wybierz Język Polski, i pobierz.
-
- Stały użytkownik forum
Posiadam pc suite na telefonie
podlączam tel do kabla usb wybieram tryb pc suite , klikam na ikonke łączenia sie z internetem i nic

Żart = BAN
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Musisz mieć zainstalowane także na komputerze.Grizzly pisze:Posiadam pc suite na telefonie
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
A w komputerze masz PC Suite ? Też musi być, aby komputer mógł rozpoznać telefon jako modem ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)