Neo
Moderator: Moderatorzy
- ffsapher
- Użytkownik forum
Neo
Mój kumpel chce założyć neostrade już dzwonił do nich nie raz a potem jak już do niego przyszedł modem to nie może się w ogóle połączyć(brak synchronizacji, umiem się rejestrować na neo mam doświadczenie w tym), potem dzwonimy do tp al oni mówią nam że musieli rozwiązać umowę z powodów technicznych
. Ludzie z okolicy mimo że mieszkają dalej od centrali mogą mieć neta ale on nie. Czy jest może jakiś sposób aby temu zaradzić?

- ffsapher
- Użytkownik forum
Re: Neo
Ale czy to na 100% pomoże?ja.michal pisze:Wymienić linię.ffsapher pisze: <font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-02-05, 17:23 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Ostatnio zmieniony 2010-02-05, 17:23 przez ffsapher, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Informacje uzyskane przez jednego z pracowników tech. TP.
cytat znajomego :
'TP nie inwestuje w linie bo Netia , inni operatorzy korzystają z ich infrastruktury ale im nie płacą za używanie jej i nie warto TP inwestować. Chcesz internet jest przecież Orange CDMA lub Free (mobilny ) . TP=Orange czy TP zainwestuje w światłowody to i tak Netia itd. będzie korzystać z niej .
Temu taki stan jest jak jest najwięcej centrali jest z lat 80 i 90 gdzie internecie słyszał mało kto w europie wsch.![:]](./images/smilies/splash.gif)
cytat znajomego :
'TP nie inwestuje w linie bo Netia , inni operatorzy korzystają z ich infrastruktury ale im nie płacą za używanie jej i nie warto TP inwestować. Chcesz internet jest przecież Orange CDMA lub Free (mobilny ) . TP=Orange czy TP zainwestuje w światłowody to i tak Netia itd. będzie korzystać z niej .
Temu taki stan jest jak jest najwięcej centrali jest z lat 80 i 90 gdzie internecie słyszał mało kto w europie wsch.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Ostatnio zmieniony 2010-02-05, 18:22 przez szmitz, łącznie zmieniany 1 raz.
Netia 2Mb/s. 
Router:D-Link DIR-655 + Modem : D-Link DSL-320T i E3131, 12.9.2013 3G Networks

Router:D-Link DIR-655 + Modem : D-Link DSL-320T i E3131, 12.9.2013 3G Networks
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Serio mówiłem, że wymiana przewodów.sp6huk pisze:Kolega dobrze mówi, ale to w żartachTP Ci linii nie wymieni.
Tak. Za darmo. Jasne. Nie wiem kto to powiedział. BSA nie jest za darmo. Nie w tych czasach. TP musi udostępniać infrastrukturę, ale to nie jest za darmo.szmitz pisze:'TP nie inwestuje w linie bo Netia , inni operatorzy korzystają z ich infrastruktury ale im nie płacą za używanie jej