witam wszystkich, przeszukalem forum ale nieznalazlem odpowiedzi na trapiacy mnie problem, wiec zdecydowalem sie napisac
mam blueconnecta i o ile laczac sie z siemensa s65 nie ma problemu zarowno przez kabel usb jak i bluetooth to niestety mam problem z k750i
mimo ze komp widzi tel i vice versa (przy bluetooth) to oprogramowanie nie wykrywa telefonu, no ale pol biedy
przez idre i kabel usb program widzi telefon, mozna sie polaczyc, nie ma bledow
ale co z tego skoro nie dziala nic ani gg ani www
jak pisalem lacze sie (przy pomocy Sony Ericsson PC Suite,generalnie wszystkie ustawienia zostawiam default lub takie jak pobrane z telefonu na ktorym sa wgrane od erywap) i polaczenie dochodzi do skutku, wyswietla nawet jakis ruch danych niewielki no ale pozatym lipa:(
mial ktos taki problem? dodam ze probowalem na 2 komputerach zarowno przez kabel jak i irde
moze trzeba uaktualnic firmware telefonu ew sciagnac nowsze pc suite-teraz mam ten z cd ?
z gory dzieki za odpowiedz
problem z blueconnect i k750i
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: problem z blueconnect i k750i
a probowales polaczenie dial-up??zamiast tej aplikacji od SE
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Opis jak łączyć się przez Dial-Up jest w powieszonym wątku: "Ważne..."
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Mistrz bezprzewodowy
A jakim niby cudem ma Ci chodzić profil http na profilu erawap?kura24 pisze:(...)
jak pisalem lacze sie (przy pomocy Sony Ericsson PC Suite,generalnie wszystkie ustawienia zostawiam default lub takie jak pobrane z telefonu na ktorym sa wgrane od erywap) i polaczenie dochodzi do skutku, wyswietla nawet jakis ruch danych niewielki no ale pozatym lipa:( (...)
Jeśli już to ustaw telefon żeby był profil http i wtedy pobierz ustawienia z telefonu tak jak piszesz przez pc suite.
Ewentualnie ustaw wszystko na dial-up.
Back to the Future