Moderator: Moderatorzy
A gniazdo w komputerze jest sprawne? Bo coś takiego może się dziać jak nie łączy dobrze i na jakiś czas urządzenie przestaje być widoczne w komputerze.majkel92krw pisze:tak jak bym adapter odłączał i podłączał do kompa włącza się to ZD i za chwile wyłącza i tak co chwile![]()
Czym różnią się te kompy?majkel92krw pisze:zainstalowałem i działają na 1 kompie ale nie na tym co chce
W czym to konkretnie zaobserwowałeś? Na podstawie diody, czy może zmian ikony połączenia sieciowego na pasku zadań?majkel92krw pisze:włącza się to ZD i za chwile wyłącza i tak co chwile
Różnią się całkiem ten drugi jest dużo nowszyKrissTofferr pisze:Czym różnią się te kompy?
W tym starym jest wersja USB 1.1 a w tym nowym 2.0 ale z tego co wiem to ten adapter chodzi na oby dwóchKrissTofferr pisze:Jakie mają wersje USB?
Jakie systemy operacyjne?
Tak ikony mi się pokazują i znikająKrissTofferr pisze:czy może zmian ikony połączenia sieciowego na pasku zadań?
KrissTofferr pisze:Co ile sekund dzieje się tak?
Tak wyszukujeKrissTofferr pisze:Czy w międzyczasie zdąża wyszukać jakieś sieci bezprzewodowe?
Nie do różnychYaHooo pisze:wkładasz kartę zawsze do tego samego portu USB?
A to ja bym jeszcze radził wyczyścić wszystko co masz związane z kartą wi-fi i zainstalować ją oraz używać na 1 porcie. Bo pewnie jest zainstalowana na każdym porcie i to może powodować, że program ZDWlan głupieje.majkel92krw pisze:Nie do różnych
Aktualizacje zrobiłem i śmigaKrissTofferr pisze:Do pobrania WinXP_VID_0ACE_PID_1215.zip (456 KiB)