Predkosc EDGE
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Predkosc EDGE
powiedzcie mi co jest mam antene 16,5 dB do modemu comander edge i po ustawieniu jako takim mam predkosc przy sciaganiu przez P2P do 24KB wiec super jak na Iplus ale caly czas serfowanie po sieci i sciaganie ze stron to okolo 40 kbps moze troche lepiej co jest a gdzie sa nadajniki edge kolo radomia moze zle ustawilem ta antene a jest program zeby sprawdzic czy dobrze ustawiam czy to tylko tak ze sobie chodzi to jest ok pomocy:)
VWGolf III i ?ycie jest PI?KNE::)
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Predkosc EDGE
Jeśli na p2p leci w porządku to przeglądanie stron musisz tylko zoptymalizować. Popróbuj Opery i FireFoxa z wtyczką FasterFox.dekorcz pisze:powiedzcie mi co jest mam antene 16,5 dB do modemu comander edge i po ustawieniu jako takim mam predkosc przy sciaganiu przez P2P do 24KB wiec super jak na Iplus ale caly czas serfowanie po sieci i sciaganie ze stron to okolo 40 kbps moze troche lepiej co jest a gdzie sa nadajniki edge kolo radomia moze zle ustawilem ta antene a jest program zeby sprawdzic czy dobrze ustawiam czy to tylko tak ze sobie chodzi to jest ok pomocy:)
Back to the Future