Predkosc EDGE

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
dekorcz
Początkujący użytkownik forum

Predkosc EDGE

Post autor: dekorcz »

powiedzcie mi co jest mam antene 16,5 dB do modemu comander edge i po ustawieniu jako takim mam predkosc przy sciaganiu przez P2P do 24KB wiec super jak na Iplus ale caly czas serfowanie po sieci i sciaganie ze stron to okolo 40 kbps moze troche lepiej co jest a gdzie sa nadajniki edge kolo radomia moze zle ustawilem ta antene a jest program zeby sprawdzic czy dobrze ustawiam czy to tylko tak ze sobie chodzi to jest ok pomocy:)
VWGolf III i ?ycie jest PI?KNE::)
Szadzik
Mistrz bezprzewodowy

Re: Predkosc EDGE

Post autor: Szadzik »

dekorcz pisze:powiedzcie mi co jest mam antene 16,5 dB do modemu comander edge i po ustawieniu jako takim mam predkosc przy sciaganiu przez P2P do 24KB wiec super jak na Iplus ale caly czas serfowanie po sieci i sciaganie ze stron to okolo 40 kbps moze troche lepiej co jest a gdzie sa nadajniki edge kolo radomia moze zle ustawilem ta antene a jest program zeby sprawdzic czy dobrze ustawiam czy to tylko tak ze sobie chodzi to jest ok pomocy:)
Jeśli na p2p leci w porządku to przeglądanie stron musisz tylko zoptymalizować. Popróbuj Opery i FireFoxa z wtyczką FasterFox.
Back to the Future ;)
ODPOWIEDZ