Axesstel MV410 + 20 GB Orange Free

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kshaq6
Użytkownik forum

Axesstel MV410 + 20 GB Orange Free

Post autor: kshaq6 »

Witam posiadam internet Orange freedom pro z wyżej wymienionym modemem. Chciałbym kupić usługę free premium bez modemu za 90 zł. Dziś babka powiedziała, że nie będzie działać , choć wydaje mi się że powinno. Wkurzyła mnie ta babka bo na twarzy ma więcej plastiku niż wiedzy na temat tego co sprzedaje, zdążyłem powiedzieć jedno zdanie na mój pomysł, a ona wyciągnęła telefon o do centrali z pytaniem. Oczywiście odpowiedź była negatywna. Próbowała mi jeszcze sprzedać modem z abonamentem na 4 GB na zwykłym GSM... Co za badziew.
Awatar użytkownika
Blido
Guru bezprzewodowy

Re: Axesstel MV410 + 20 GB Orange Free

Post autor: Blido »

kshaq6 pisze:Chciałbym kupić usługę free premium bez modemu za 90 zł. Dziś babka powiedziała, że nie będzie działać , choć wydaje mi się że powinno.
I masz rację, bo będzie działać. Wiele osób używa karty dualnej z Orange Free w Axesstelu.
kshaq6
Użytkownik forum

Re: Axesstel MV410 + 20 GB Orange Free

Post autor: kshaq6 »

Pójdę do salonu gdzie obsługa jest bardziej kumata, zresztą można zwrócić kartę wciągu 10 dni.
ODPOWIEDZ