Film jest bardzo dobryja.michal pisze:Kupiłem DVD ze Slumdogiem.
.BliSki pisze:Myślę jednak, że na dłuższą metę Avatar obroni się.
Aż wstyd się przyznać, ale nie widziałem i nie zamierzam.
Moderator: Moderatorzy
Film jest bardzo dobryja.michal pisze:Kupiłem DVD ze Slumdogiem.
.BliSki pisze:Myślę jednak, że na dłuższą metę Avatar obroni się.
Jaki tam wstyd? Każdy ogląda to co lubi, ja też nie zamierzam tego oglądać.marens pisze:Aż wstyd się przyznać, ale nie widziałem i nie zamierzam.
Ja zostałem zaproszony to i zobaczyłem. Niewiele straciszmarens pisze:Aż wstyd się przyznać, ale nie widziałem i nie zamierzam.
Muzyczka fajna temu czekam, aż CD dowiozą do Empiku.BliSki pisze:Film jest bardzo dobry a do tego muzyka także
A nie wiem.BliSki pisze:Myślę jednak, że na dłuższą metę Avatar obroni się.![]()
Teraz też tak uważam.marens pisze:Film jest bardzo dobry
IMO raczej zostanie szybko zapomniany.BliSki pisze:Myślę jednak, że na dłuższą metę Avatar obroni się.
Tak, jako katastrofę kinematografii, wzór nudy i przerostu formy nad treściąJojo pisze:Titanica do tej pory wszyscy pamiętają,
Co ty porównujesz w ogóleJojo pisze:Gwiezdne wojny mają już naprawdę sporo lat a nadal zawsze ktoś o nich wspomni.
No jeśli marketing będzie równie dobrze pracował z DVD co z projekcją kinową to na pewnoJojo pisze:Skoro tak dużo ludzi obejrzało Avatar to mało prawdopodobne aby został zapomniany.
SprawdźJojo pisze:Sam myślałem aby obejrzeć go drugi raz, ale nie wiem czy bajka by nie prysła wtedy.