Posiadam laptopa Asus z systemem XP i karta sieciową WiFi: Atheros AR9285 Wireless Network Adapter, mam również modem blueconnect (bezprzewodowy) model - HUAWEI Mobile Connect 3G Modem #2 (COM8)
do tego kupiłem sobie telefon LG GT500 z możliwością połączenia WiFi, chciałbym stworzyć sieć z laptopa dla telefonu(coś jakby ruter z laptopa) i na obydwu korzystać z tego internetu blueconect, chyba że jest jakaś inna możliwość. Wielkie dzięki za jakąkolwiek pomoc.
Wi-Fi Laptop-telefon
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- grzegorzTST
- Stały użytkownik forum
Re: Wi-Fi Laptop-telefon
A czy ta karta sieciowa nie służy tylko do odbioru sygnału??pafson pisze:Posiadam laptopa Asus z systemem XP i karta sieciową WiFi: Atheros AR9285 Wireless Network Adapter.
grzegorzTST
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Nie istnieje taka karta sieciowagrzegorzTST pisze:A czy ta karta sieciowa nie służy tylko do odbioru sygnału??

pafson, <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7194" target="_blank">»ICS«</a> + <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=150580#150580" target="_blank">-AD-HOC-</a>
-
ale sie tak nazywa, próbowałem zrobić to połączenie i wyswietlalo mi w telefonie ale nie moglem sie polaczyc, widocznie robilem cos nie tak
- Matiz2401
- Obserwowany
A jaki komunikat ci w telefonie wyskakiwał..?pafson pisze:wyswietlalo mi w telefonie ale nie moglem sie polaczyc
<Podpis usunięty przez administrację>
-
"Nie można się połączyć"