Doładowanie konta w simdacie.

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Doładowanie konta w simdacie.

Post autor: Jaco »

Mam pytanie dotyczące doładowań.Mam taką simdatę testuję ja na modemie.Doładowywałem ją już dwa razy po 10 zeta.Na kuponie doładowującym pisze że doładowanie przedłuża ważność karty o 7 dni.Jakoś mi nie przedłuzyło ważności konta.Jaka jest prawda w tym temacie?
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: Doładowanie konta w simdacie.

Post autor: zDaleKi »

Sprawa IMHO jak najbardziej dotyczy internetu "komórkowego". Dlatego przenoszę z "pozostałych problemów" tutaj.

Co do samego przedłużenia ważności. Ja nie pamiętam już dokładnie, bo simdatę używałem ostatni raz jakieś pół roku temu, ale chyba minimalny kupon w kiosku (który przedłużał ważność) to był za 20zł??
Może jest doładowanie za 10zł elektroniczne?

EDIT:
A jednak jest: > KLIK do struny SimPLusa >

Wychodzi z tego, że 10 przedłuża o 7 dni, a 30 o 30 dni.
Dziwne, jak się pytałem w kiosku, to 10 nie było. A 20 to była, ale w tak-taku i elektronicznie tylko (chyba) ;)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Jaco

Trochę mnie oświeciła pani z BOA.A więc jest tak.Jeśli konto doładujemy za 10 zeta w ostatnim dniu ważności karty to przedłuży jej ważność o 7 dni.Jeśli natomiast doładujemy ją wcześniej i ten termin ważności pokryje się z ważnością wcześniejszą to nie przedłuży ważności bo się pokrywa z tamtą ważnością.Nie jest tak jak w TAK-TAKU że od daty doładowania przedłuża konto.W simdacie jest od ostatniego dnia ważności karty.Jeśli coś pomyliłem to mnie poprawcie.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

Chyba masz racje. Ja częściej użytkuję Tak-taka, dlatego mi się też to myli w SimDacie :(
Ale rzeczywiście co do przedłużenia w SD to jest tak jak piszesz i nie sumuje się a do tego zdrapki za 10zł ciężko kupić.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Jaco

BliSki pisze:a do tego zdrapki za 10zł ciężko kupić.
W naszych okolicach nie ma problemu aby kupić. :lol:
ODPOWIEDZ