Doładowanie konta w simdacie.
Moderator: Moderatorzy
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Doładowanie konta w simdacie.
Mam pytanie dotyczące doładowań.Mam taką simdatę testuję ja na modemie.Doładowywałem ją już dwa razy po 10 zeta.Na kuponie doładowującym pisze że doładowanie przedłuża ważność karty o 7 dni.Jakoś mi nie przedłuzyło ważności konta.Jaka jest prawda w tym temacie?
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Doładowanie konta w simdacie.
Sprawa IMHO jak najbardziej dotyczy internetu "komórkowego". Dlatego przenoszę z "pozostałych problemów" tutaj.
Co do samego przedłużenia ważności. Ja nie pamiętam już dokładnie, bo simdatę używałem ostatni raz jakieś pół roku temu, ale chyba minimalny kupon w kiosku (który przedłużał ważność) to był za 20zł??
Może jest doładowanie za 10zł elektroniczne?
EDIT:
A jednak jest: > KLIK do struny SimPLusa >
Wychodzi z tego, że 10 przedłuża o 7 dni, a 30 o 30 dni.
Dziwne, jak się pytałem w kiosku, to 10 nie było. A 20 to była, ale w tak-taku i elektronicznie tylko (chyba)
Co do samego przedłużenia ważności. Ja nie pamiętam już dokładnie, bo simdatę używałem ostatni raz jakieś pół roku temu, ale chyba minimalny kupon w kiosku (który przedłużał ważność) to był za 20zł??
Może jest doładowanie za 10zł elektroniczne?
EDIT:
A jednak jest: > KLIK do struny SimPLusa >
Wychodzi z tego, że 10 przedłuża o 7 dni, a 30 o 30 dni.
Dziwne, jak się pytałem w kiosku, to 10 nie było. A 20 to była, ale w tak-taku i elektronicznie tylko (chyba)

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jaco
Trochę mnie oświeciła pani z BOA.A więc jest tak.Jeśli konto doładujemy za 10 zeta w ostatnim dniu ważności karty to przedłuży jej ważność o 7 dni.Jeśli natomiast doładujemy ją wcześniej i ten termin ważności pokryje się z ważnością wcześniejszą to nie przedłuży ważności bo się pokrywa z tamtą ważnością.Nie jest tak jak w TAK-TAKU że od daty doładowania przedłuża konto.W simdacie jest od ostatniego dnia ważności karty.Jeśli coś pomyliłem to mnie poprawcie.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Chyba masz racje. Ja częściej użytkuję Tak-taka, dlatego mi się też to myli w SimDacie 
Ale rzeczywiście co do przedłużenia w SD to jest tak jak piszesz i nie sumuje się a do tego zdrapki za 10zł ciężko kupić.

Ale rzeczywiście co do przedłużenia w SD to jest tak jak piszesz i nie sumuje się a do tego zdrapki za 10zł ciężko kupić.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- Jaco
W naszych okolicach nie ma problemu aby kupić.BliSki pisze:a do tego zdrapki za 10zł ciężko kupić.