Witam
Mam bardzo dziwny problem z modem, mam system operacyjny windows 7, choc to bez znaczenia raczej.
Podczas inicjalizacji połaczenia, niezaleznie jakim softwarem: Mobile partner, mobile connect czy iplus po żadaniu wpisania pinu, nastepuje jakby chwila zawieszenia i modem się rozłacza, w sensie wyłącza z systemu, pozniej następuje to to samo, czyli minit o podanie pin i reset i tak cały czas.
Próbowałem róznych firmware'ów od najstarszych do najnowszych, nie mam wiecej pomysłów.
Może ktoś miał podbny problem i jest w stanie mi pomóc.
Pozdrawiam
Wesołych świąt:)
Dziwny problem z E220
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Dziwny problem z E220
Problem z zasilaniem jest, albo za długi kabel. Modem ma za mało energii. Proponuje podłączenie go kabelkiem do dwóch USB.
- rio bravo
- Stary wyga bezprzewodowy
-
hmmm. sprawdzam ale dalej to samo, moze przewód jest uszkodzony, bo wyglada na trochę sponiewierany. Raczej nie mam drugiego ale postaram sie gdzieś go sprawdzic.ja.michal pisze:Problem z zasilaniem jest, albo za długi kabel. Modem ma za mało energii. Proponuje podłączenie go kabelkiem do dwóch USB.
[ Dodano: 2010-04-04, 15:17 ]
No niestety podłaczyłem przez pojedyńczy, od ps3 sprawdzony i niestety dalej to samo;/
-
No i niestety nie dalo to nic rezulatatu, po wyłączeniu pinu restuje sie caly czas, na innym kablu też to samo. Nie rozkręcałem go ale wnioskuje ze jest to wina prawdopodobnie elektroniki. Jest może jakiś układ za to odpowiedzialny w tym pudełku?
[ Komentarz dodany przez: grzechu: 2010-04-07, 01:57 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
[ Komentarz dodany przez: grzechu: 2010-04-07, 01:57 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-04-07, 00:57 przez michaelpan, łącznie zmieniany 1 raz.