Witam wszystkich!
Mam do Was pytanie:
otoz jestem posiadaczem od dnia 22.12.2008r. internetu w Plusie (I-Plus prywatnie 110 huawei).
do dnia 09.04.2010r. w sumie nie mialem z tym operatorem zadnych wiekszych przejsc ale jednak.
limit danych mam w umowie 8GB.
juz kiedys udalo mi sie przekroczyc ten limit i zwolil do 3G.
otoz 09.04.2010r. limit zadzialal juz przy licznikowych 4GB!!!
zadzwonilem pod nr 2601 i konsultantka stwierdzila ,ze owszem maja klopot systemowy z ta wlasnie usluga (I-Plus prywatnie 110) i powiedziala ,ze moze bezplatnie uruchomic nastepne 1GB. zdziwienie moje nie znalo granic.
jak to 1GB skoro ja mam 8GB limitu?
Ona odparla ,ze niestety bede musial za kazdym razem dzwonic kiedy przekrocze nastepne 1GB i tak do tych wspomnianych 8GB.
przy okazji zaproponowala mi aktywowanie uslugi jakies "czasopobieracz" i ,ze od nowego okresu rozliczeniowego bede mial juz limit 20GB i ,ze wlasnie od tego czasu powinno juz nie byc zadnych klopotow "systemowych" z moim internetem.
otoz pytanie jest proste:
skoro naciagaja mnie na dodatkowe koszty niezalezne ode mnie (2,44zl=polacz.z konsultantem za kazdym razem) i poza tym obnizenie predkosci lacza przed planowanym co wnerwilo mnie, TO CZY MAM PRAWO ZERWAC UMOWE Z OPERATOREM?
poirytowany jestem przeogromnie zaistniala sytuacja i mam ochote sie rozstac z ta banda.
prosze o odpowiedz jak mozna to zrobic i na czym sie oprzec.
DZIEKUJE i POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW.
czy moge zerwac umowe z Plusem?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
czy moge zerwac umowe z Plusem?
Ostatnio zmieniony 2010-04-14, 18:48 przez podsedek, łącznie zmieniany 1 raz.
PoDsEdEk
- baxxxio
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: czy moge zerwac umowe z Plusem?
Trzeba bylo zlozyc reklamacje i zadac zwrotu kosztow zwiazanych z kontaktem z BOKiem.
Zerwac umowy ci sie nie uda, wkoncu to jakis blad, plus przesiada sie na nowa platforme podobno.
Zerwac umowy ci sie nie uda, wkoncu to jakis blad, plus przesiada sie na nowa platforme podobno.