Czy ten Orange freedom pro jest szybki i działa dobrze?
Mam teraz internet mobilny Bussines Everywhere ma 4/5 kresek i działa niezbyt szybko, czy Orange freedom pro będzie szybszy od mobilnego?

Moderator: Moderatorzy
Może dokładniejsze dane, to i ja powiem Ci więcejmichaster pisze:Chciałbym kupić Orange freedom pro, mieszkam na wsi 30km na północ od Wrocławia.
Weź na testy to się dowiesz. Jest 30 dniowy okres próbny. Orange ogranicza ten internet do 1 Mb/s, chociaż przy nieobciążonej stacji bazowej możesz osiągnąć transfer do 3,1 Mb/s. Ale kiedy stacja bazowa będzie bardzo obciążona, to możesz nie osiągać nawet tego 1 Mb/s, więc to loteria, trzeba to sprawdzić osobiście,michaster pisze:Czy ten Orange freedom pro jest szybki i działa dobrze?
Będzie szybszy i wolniejszymichaster pisze:Mam teraz internet mobilny Bussines Everywhere ma 4/5 kresek i działa niezbyt szybko, czy Orange freedom pro będzie szybszy od mobilnego?
W pobliżu są dwie stacje bazowe CDMA. Jedna w Ligocie Strupińskiej - ~6,5 km, druga w Krościnie Małej - ~8 km, więc problemów z zasięgiem być nie powinno. Najlepiej weź na okres próbny, i przekonasz się, jak działa CDMA u Ciebie.michaster pisze:Mieszkam w Osolinie
Zajrzyj do umowy, jest tam określona kara.michaster pisze:ile trzeba zapłacić kary jak się zerwie umowę