Witam.
Niedługo kończy mi się umowa z iPlusem i mam zamiar wymienić internet na "radiówkę" czyli 512kb/s bez żadnych limitów (nie mogę mieć innego, bo po prostu nie ma zasięgu od Neo,Netii itp).
Więc tutaj nasuwa się moje pytanie:
Czy warto zmienić iPlusa (wraz z rezygnacją otrzymałem propozycję od Plusa - 7GB transferu zamiast dotychczasowego 1GB) na internet radiowy 512kb/s bez żadnych limitów?
Jeżeli ktoś jest z Radomia i korzysta z "radiówki" firmy Multifox to będę bardzo wdzięczny za opinię na temat tego połączenia.
Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ już jutro muszę podjąć decyzję.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
iPlus lub Radiówka
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: iPlus lub Radiówka
Jeśli nie potrzebujesz neta typowo mobilnego to warto sie zastanowic nad radiowka, z tym ze zanim zrezygnujesz z iPlusa warto sie dowiedziec co ta radiowka soba "prezentuje" od znajomych czy sasiadów bo bezlimitowe radiówki na prawdę bradzo różnie działaja i możesz płakac za iPlusem, jesli obecnie dobrze Ci działa.Mefix pisze:Czy warto zmienić iPlusa (wraz z rezygnacją otrzymałem propozycję od Plusa - 7GB transferu zamiast dotychczasowego 1GB) na internet radiowy 512kb/s bez żadnych limitów?
- vegas
- Stały użytkownik forum
Re: iPlus lub Radiówka
Miałem Internet z firmy Multifox, na początku było całkiem dobrze a z czasem wszystko się popsuło. Jeśli chcesz wieczorami pingi często w granicach 1000ms to proszę bardzo. Ja ze swojej strony całkowicie odradzam.Mefix pisze: Jeżeli ktoś jest z Radomia i korzysta z "radiówki" firmy Multifox to będę bardzo wdzięczny za opinię na temat tego połączenia.