Problem z Business Everywhere

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ArtSil
Początkujący użytkownik forum

Problem z Business Everywhere

Post autor: ArtSil »

WITAM!!!

Prosze o pomoc: Mam problem z przyciskami w aplikacji Business Everywhere z Orange. Problem polega na tym, że nie działa przycisk inteligentny WWW. Po jego kliknięciu Na oknie programu pojawia się informacja "odebrano żądanie połączenia", przycisk postępu dochodzi mniej więcej na centymetr i zatrzymuje się. Oczywiście przeglądarkę da sie uruchomić ręcznie, przez ikonkę IE, ale szef się uparł, że musi by przez przycisk.
Próbowałem już tworzyć nowe przyciski, ale to skutkuje tylko informacją, że akcja nie może być wykonana. Reinstalowałem przeglądarki, sciągałem nową wersję wszystkich potrzebnych programów i sterowników. Zainstalowałem nawet Orange Free, ale w tym tez nie działa. W serwisie Orange nie potrafią mi pomóc.
Czy spotkał się już ktoś może z podobnym problemem? Może ktoś umie go (nawet krętymi ścieszkami) naprawić??

Aplikacja Business Everywhere 8.0.1
Modem ZTE MP636
System Windows XP
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Re: Problem z Business Everywhere

Post autor: Patryk »

ArtSil, proponuję odinstalować to okropne oprogramowanie od Orange i skonfigurować <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7211" target="_blank">»Dial-up«</a> .

Możesz też użyć <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>
ArtSil

Post autor: ArtSil »

Patryk pisze:ArtSil, proponuję odinstalować to okropne oprogramowanie od Orange i skonfigurować »Dial-up« .

Patryk, pomysł generalnie mi osobiście się podoba. Ale szefowi nie. No i niestety musi zostać BE.
michaster

Post autor: michaster »

Ja miałem podobnie.

Odinstalowałem program BE i zainstalowałem wyszukiwarkę Fire Fox od kolegi
ODPOWIEDZ