Orange Free na kartę goni bonusami
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Orange Free na kartę goni bonusami
Orange wprowadzi od jutra bonusy po każdym doładowaniu, podobne do tych w Play Online.
Przy doładowaniu za 50 zł dostaje się 2,27 GB, ważne 90 dni. To kolejny krok naprzód Orangutana w ofercie transmisji danych po obniżeniu stawki do 1 gr/100 kB. Mam nadzieję, że konkurencja pójdzie za ciosem. W porównaniu z Play Online Orange ma lepszy zasięg i dłuższy termin ważności doładowania. Poza tym można kupić dowolny starter Orange'a za 5 zł i przejść na Orange Free.
Przy doładowaniu za 50 zł dostaje się 2,27 GB, ważne 90 dni. To kolejny krok naprzód Orangutana w ofercie transmisji danych po obniżeniu stawki do 1 gr/100 kB. Mam nadzieję, że konkurencja pójdzie za ciosem. W porównaniu z Play Online Orange ma lepszy zasięg i dłuższy termin ważności doładowania. Poza tym można kupić dowolny starter Orange'a za 5 zł i przejść na Orange Free.
Ostatnio zmieniony 2010-04-28, 11:57 przez Alcek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Re: Orange Free na kartę goni bonusami
Można prosić o źródło tych informacji ?
-
- Stały użytkownik forum
- Tomek7
- Stary wyga bezprzewodowy
No to ładnie 

-
- Użytkownik forum
Dali czadu Dla mnie internet mobilny jest uzupełnieniem UPC w domu i taka oferta jest REWELACYJNA.
Do tej pory jechałem na PlayOnline na Kartę ale widzę że nieaktywowana karta Orange niedługo zostanie wyjęta z portfela. 50 złotych na 90 dni versus 50 złotych na 56 dni.
Ciekawy jestem reakcji pozostałych graczy na rynku.
Do tej pory jechałem na PlayOnline na Kartę ale widzę że nieaktywowana karta Orange niedługo zostanie wyjęta z portfela. 50 złotych na 90 dni versus 50 złotych na 56 dni.
Ciekawy jestem reakcji pozostałych graczy na rynku.
-
- Stały użytkownik forum
To świadectwo, że zaczyna się traktować poważnie rynek prepaid transmisji danych. Era jak zwykle pewnie będzie z tyłu. Orange zdystansował resztę 3W w tym zakresie. W simdacie czy heyah od dłuższego czasu nie ma żadnych zmian.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
No simdata miała bonus od dłuższego czasu, zanim jeszcze orange zmniejszył cenę o 2/3. Co prawda mniejsze ale były.Alcek pisze:Orange zdystansował resztę 3W w tym zakresie. W simdacie czy heyah od dłuższego czasu nie ma żadnych zmian.
A niestety orange przez te swoje promocje mimo super wydajnej sieci, zaczyna mieć problemy... Mnie na prepaidzie przynajmniej raz na godzinę rozłącza...
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Guru bezprzewodowy
Nie zauważyłem, i napisałem o tym newsa.
Wszystko fajnie, tylko ta kompresja danych.
Wszystko fajnie, tylko ta kompresja danych.
- rio bravo
- Stary wyga bezprzewodowy
To trzeba FAQ uaktualnić. http://www.blog.tp.pl/wojciechjabczynsk ... nus_w_ofnk
Ciekawy jestem jakie za 2 miesiące będą średnie prędkości w orange.
Ciekawy jestem jakie za 2 miesiące będą średnie prędkości w orange.
-
- Guru bezprzewodowy
Ratuje ich szkielet TP, ale podejrzewam że sieć i tak będzie mocniej obciążona.rio bravo pisze:Ciekawy jestem jakie za 2 miesiące będą średnie prędkości w orange.
-
- Stały użytkownik forum
Potem po dwóch miesiącach rzecznik z rozbrajającą szczerością, że "obniżyliśmy bonusy, bo na nadajnikach zaczęły się pojawiać czerwone diody".
-
- Mistrz bezprzewodowy
Wcale bym się nie zdziwił tym bardziej że z regulaminu jasno wynika że bonusy się dodają, w razie kolejnych doładowań.Alcek pisze:Potem po dwóch miesiącach rzecznik z rozbrajającą szczerością, że "obniżyliśmy bonusy, bo na nadajnikach zaczęły się pojawiać czerwone diody".
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
No to zamykamy a kontynuujemy w wątku z Newsami.marens pisze:Nie zauważyłem, i napisałem o tym newsa.