Witam. Mam mały problem a dokladniej wszystkie strony mi chodzą bez problemu a strona nhost.pl (jak i strony w jej doemnie poprostu nie chodzą) jednak zauważylem że wszystko ladnie chodzi na neostradzie itp... Jedynie problemy są z wirlesami sprawdzalem na iPlusie i Orange na obu nie dziala. Bardzo zalezy mi na tej stronie gdyz jestem adminem jednego z serwisów należącego do domeny nhost.pl. Odrazu mowie ze z adminem serwer nie da sie dogadac!
Ps. Wydaje mi sie ze wine ponosi IP z jakiego sie lacze I tu takie pytaanie jeszcze czy jest mozliwosc jakims programem przypisanie sobie innego IP?
Z góry wielkie dzieki za ewentualne podpowiedzi
Pozdrawiam, Kuba
Problem z jedna stroną. Czy mozna samemu zmienic IP?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Problem z jedna stroną. Czy mozna samemu zmienic IP?
Możesz łączyć się przez PROXY.
Wygogluj sobie adresy serwerów proxy i w ustwieniach przeglądarki zmieniasz ustawienia serwera.
Wygogluj sobie adresy serwerów proxy i w ustwieniach przeglądarki zmieniasz ustawienia serwera.
Adrian
MY HOMESITE
MY HOMESITE
-
- Użytkownik forum
Niestety nadal to samo chyba ze zle cos robie.... A komus udalo sie na nią wejsc ?bio5 pisze:Możesz łączyć się przez PROXY.
-
- Użytkownik forum
juja47 pisze:Niestety nadal to samo chyba ze zle cos robie.... A komus udalo sie na nią wejsc ?bio5 pisze:Możesz łączyć się przez PROXY.
---------
OK JUZ WSZYSTKO OK POMOGLO WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM