Problem z jedna stroną. Czy mozna samemu zmienic IP?

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
juja47
Użytkownik forum

Problem z jedna stroną. Czy mozna samemu zmienic IP?

Post autor: juja47 »

Witam. Mam mały problem a dokladniej wszystkie strony mi chodzą bez problemu a strona nhost.pl (jak i strony w jej doemnie poprostu nie chodzą) jednak zauważylem że wszystko ladnie chodzi na neostradzie itp... Jedynie problemy są z wirlesami sprawdzalem na iPlusie i Orange na obu nie dziala. Bardzo zalezy mi na tej stronie gdyz jestem adminem jednego z serwisów należącego do domeny nhost.pl. Odrazu mowie ze z adminem serwer nie da sie dogadac!

Ps. Wydaje mi sie ze wine ponosi IP z jakiego sie lacze I tu takie pytaanie jeszcze czy jest mozliwosc jakims programem przypisanie sobie innego IP?

Z góry wielkie dzieki za ewentualne podpowiedzi

Pozdrawiam, Kuba
bio5
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Problem z jedna stroną. Czy mozna samemu zmienic IP?

Post autor: bio5 »

Możesz łączyć się przez PROXY.
Wygogluj sobie adresy serwerów proxy i w ustwieniach przeglądarki zmieniasz ustawienia serwera.
juja47
Użytkownik forum

bio5 pisze:Możesz łączyć się przez PROXY.
Wygogluj sobie adresy serwerów proxy i w ustwieniach przeglądarki zmieniasz ustawienia serwera.
Niestety nadal to samo chyba ze zle cos robie.... A komus udalo sie na nią wejsc ?
juja47
Użytkownik forum

juja47 pisze:
bio5 pisze:Możesz łączyć się przez PROXY.
Niestety nadal to samo chyba ze zle cos robie.... A komus udalo sie na nią wejsc ?

---------

OK JUZ WSZYSTKO OK POMOGLO WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM
ODPOWIEDZ