Co wybrać za 50 zł?
Moderator: Moderatorzy
-
- Obserwowany
Co wybrać za 50 zł?
Witam!
Mam dylemat:w tym miesiącu kończy się nam umowa z era na blue.I teraz zaczyna się problem bo nie wiem co wybrać za 50 zł...Czy przedłużać umowę z erą bez nowego modemu(50 zł abonament 4 gb limit)czy przedłużyć z nowym modemem.Czy może <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> zmienić operatora?Pomocy bo dostaje rozdwojenia!
Mam dylemat:w tym miesiącu kończy się nam umowa z era na blue.I teraz zaczyna się problem bo nie wiem co wybrać za 50 zł...Czy przedłużać umowę z erą bez nowego modemu(50 zł abonament 4 gb limit)czy przedłużyć z nowym modemem.Czy może <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> zmienić operatora?Pomocy bo dostaje rozdwojenia!
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Co wybrać za 50 zł?
Aż taka zła ta era? Może poszukaj kogoś z dobrą radiówką bez limitów. W Garwolinie jest dwie firmy z radiówką z tego co ja kiedyś szukałem. Jedna to http://www.net-arn.pl/ . Drugiej już nie pamiętam.KubąK pisze:.Czy przedłużać umowę z erą
-
- Obserwowany
Jak 2 lata temu sprawdzał od platkomu to był zasięg przerywany...A era daje mi się we znaki tym limitem 500 mb i prędkością mała...Bo rozumiem że żadnej lepszej technologi na terenie gminy garwolin nie ma?
- Jaco
Może zmodernizowali trochę sieć i obecnie jest lepiej.KubąK pisze:Jak 2 lata temu sprawdzał od platkomu to był zasięg przerywany
Za małe pieniądze mały limit.KubąK pisze:A era daje mi się we znaki tym limitem 500 mb
Nie przesadzaj. W Sulbinach UMTS/HSDPA działa bardzo dobrze.KubąK pisze:i prędkością mała...
-
- Obserwowany
U mnie TNI pokazuje że korzystam z kościuszki gdzie największe obciążenie jest
A sulbiny ma chyba najmniejsze a <font color="#FF00FF"><b>»»nie mogę««</b></font> jego zasięgu złapać 

- Jaco
W Sulbinach nie ma stacji bazowej. Korzystam tam z BTS właśnie na Kościuszki.KubąK pisze:U mnie TNI pokazuje że korzystam z kościuszki gdzie największe obciążenie jest A sulbiny ma chyba najmniejsze a <font color="#FF00FF"><b>»»nie mogę««</b></font> jego zasięgu złapać
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=247392#247392
-
- Obserwowany
To co tam w sulbinach jest?
-
- Obserwowany
A ja mam takie pytanie czy tych dostawców internetu na dostawcy-internetu.pl(czy jakoś tak) to pokazuje ich aktualne możliwości na danym terenie ?
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Cudów nie ma pokazuje tylko tych co się zgłoszą i jeszcze za to zapłacą.KubąK pisze:pokazuje ich aktualne możliwości na danym terenie ?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Obserwowany
Czyli ściema...
A ktoś mi wytłumaczy co to jest za stacja w sulbinach ??

A ktoś mi wytłumaczy co to jest za stacja w sulbinach ??
- Jaco
A gdzie jest umiejscowiona dokładnie bo według tej mapy : http://mapa.btsearch.pl/KubąK pisze:A ktoś mi wytłumaczy co to jest za stacja w sulbinach ??
Jest to nadajnik Orange o ile o ten ci chodzi.

-
- Obserwowany
Tak to ten...czyli to jest orange?Ja myślałem że to ery...A wracając do tematu to nie ma innej lepszej oferty za ta cenę?No bo chyba 4 gb w HSDPA za 50 zł to rozsądna oferta...(bez nowego modemu który by się przydał)Czy zostawić może mojego starego iCON-a?