Czy po przekroczeniu terminu połączeń wychodzących zerują się środki na koncie? Wiem, że pakiety na pewno przepadają, ale co z kasą? Zeruje się, czy jest czas do daty wygaśnięcia połączeń przychodzących?
Przepadanie środków w mBank mobile
Moderator: Moderatorzy
- regedit
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Przepadanie środków w mBank mobile
Pytanie adresowane dla użytkowników telefonii komórkowej mbanku 
Czy po przekroczeniu terminu połączeń wychodzących zerują się środki na koncie? Wiem, że pakiety na pewno przepadają, ale co z kasą? Zeruje się, czy jest czas do daty wygaśnięcia połączeń przychodzących?
ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
-
Chris-Kr
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Przepadanie środków w mBank mobile
Takie coś, to (chyba) tylko w Orange!regedit pisze:Czy po przekroczeniu terminu połączeń wychodzących zerują się środki na koncie?
Nigdzie nie spotkałem się ani z zapisem regulaminu, ani z opinią, żeby środki miały przepadać po przekroczeniu okresu ważności połączeń wychodzących.Wiem, że pakiety na pewno przepadają, ale co z kasą? Zeruje się, czy jest czas do daty wygaśnięcia połączeń przychodzących?![]()
Co więcej, OIDP, to nawet darmowy pakiet 50 MB jest przywracany po doładowaniu konta.
Krzysztof