Internet Białołęka
Moderator: Moderatorzy
Internet Białołęka
Szukam dostępu do intenetu w Warszawie (Białołęka). Lokalizacja ul Ornecka. Pozdrawiam.
Re: Internet Białołęka
Też szukam - Białołęka ul. Berensona. Macie jakieś namiary na dostawcę? Może dopiero sprawę uratuje WiMax?Bartek1991 pisze:Szukam dostępu do intenetu w Warszawie (Białołęka). Lokalizacja ul Ornecka. Pozdrawiam.
-
- Użytkownik forum
Ja też szukam
Białołęka ul.Fleminga

-
- Początkujący użytkownik forum
net w białołęce
Spróbujcie w firmie nettel bo podobno za 1 miech uruchomią dostęp bezprzewodowy. 

(...)czasem trzeba wszystkich ola?(...)
- ksen
- Stały użytkownik forum
Witam,
poszukajcie jakiegoś przedstawiciela SFERI na waszą okolicę,sam mieszkam na Tarchominie więc też Białołęka i u mnie to działa.
poszukajcie jakiegoś przedstawiciela SFERI na waszą okolicę,sam mieszkam na Tarchominie więc też Białołęka i u mnie to działa.
S F E R I A MOTOROLA A1000 TECHNOMATE 9100
-
Witam, otóż mieszkam na Białołęce, a dokładniej w Henrykowie (podział Bialoleki na osiedla) i szukam dostawcy internetu bezprzewodowego, który obejmuje zasięgiem tę okolicę. Sferia odpada - limity. Obecnie mam Neostrade, jednak chciałbym zrezygnować z telefonu w TP.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
gos, to jakiś BSA czyli internet po kablach TP np. Netia, Dialog, Sferia (sferiostrada).
Jak całkowita rezygnacja to jakich WiMax.
Popatrz tutaj. Może coś znajdziesz.
http://www.dostawcy-internetu.pl/
Jak całkowita rezygnacja to jakich WiMax.
Popatrz tutaj. Może coś znajdziesz.
http://www.dostawcy-internetu.pl/
-
Hej, szukam dostępu do internetu na Białołęce, ul. Łączna. Proszę o jakieś wskazówki 

- sp6huk
- Guru bezprzewodowy
Jeżeli mieszkasz w domku jednorodzinnym, to np. WiFi od Nettel Inwestycje http://www.nettelinwestycje.pl/ Jeśli jednak nie będzie warunków technicznych to na drugim miejscu WiMAX od Ery lub Netii. Chyba, że mieszkasz w bloku ?aszi pisze:Hej, szukam dostępu do internetu na Białołęce, ul. Łączna. Proszę o jakieś wskazówki

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
No chyba tam gdzieś też jest wimax od netii który teraz znacznie taniej wychodzi, tylko nie wiem jak czy to nie jest jeden z tych przeciążonych btsów wimaxa.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
Dzięki za cenne informacje. Chyba zdecyduję się na netię (tę opcję bez telefonu stacjonarnego), nie mam chyba innego wyjścia.