Posiadam jak w temacie modem Huawei E156G na którego wrzucilem Mobile Partner
od tego czasu non stop podczas próby połączenia wywala mi błąd "Error 619"
Może wiecie co robic?

Pozdrawiam
Moderator: Moderatorzy
Wypróbuj <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>moffie pisze:Może wiecie co robic?![]()
Od wprowadzenia iklocka działa też apn "internet" bez usera i hasła przynajmniej w taktaku.rio bravo pisze:tu masz ustawienia dla ery. Dla abonamentu i dla taktaka, pamiętaj o loginie i haśle.
Spróbować erainternettt nie zaszkodzi. Nie dawno jeszcze ustawiałem znajomemu i nie chciało działać na internet.Od wprowadzenia iklocka działa też apn "internet" bez usera i hasła przynajmniej w taktaku.
No a ja w taktaku już dość dawno temu wybuliłem kasę, bo zapomniałem zablokować połączenie z netem po zmianie karty sim.rio bravo pisze:Nie dawno jeszcze ustawiałem znajomemu i nie chciało działać na internet.
Bo w lepszych modemach wysyłanie kodów USSD przez program Mobile Partner nie działa.moffie pisze:mam tylko pytanko bo w tym nowym mam mozliwość połączen glosowych i USSD i nie moge dojsc o co chodzi bo wklepuje kod *101# (sprawdzanie stanu konta) i wyswietla mi tylko tyle:
Send:*101#
Receive:
Przecież K3565 i E160 to jest to samo. Jak je masz to zajrzyj do środka. Moim zdaniem problem tkwi w firmware.Chris-Kr pisze:mogłem wysyłać kody USSD za pośrednictwem modemu E160, a nie jestem w stanie ich wysyłać przy użyciu modemu K3565.
E160 nie był mój, więc już nie mam możliwości porównania.rio bravo pisze:Przecież K3565 i E160 to jest to samo. Jak je masz to zajrzyj do środka. Moim zdaniem problem tkwi w firmware.